Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Φεβ-2018 13:44

  Forbes Media: Εξαγορά του βρετανικού ηλεκτρονικού περιοδικού The Memo

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Forbes Media: Εξαγορά του βρετανικού ηλεκτρονικού περιοδικού The Memo

  Την εξαγορά του βρετανικού ηλεκτρονικού περιοδικού The Memo ανακοίνωσε η Forbes Media, έναντι ποσού που δεν έγινε γνωστό.

  Στο πλαίσιο της συμφωνίας θα συγκροτηθεί η πρώτη πλήρης συντακτική ομάδα που θα εστιάζει σε ευρωπαϊκό περιεχόμενο, με τον ιδρυτή και συντάκτη του The Memo Άλεξ Γουντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του συντάκτη για ευρωπαϊκά θέματα.

  Η απόκτηση του The Memo συνιστά μέρος των ευρύτερων σχεδίων της εταιρείας για επέκτασή της στην Ευρώπη και θα της δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσει την παρουσία της στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά και το σχετικό με την Ευρώπη περιεχόμενο στο Forbes.com.

  Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Forbes Mike Federle έκανε λόγο για στρατηγική εξαγορά και μέρος μιας πολυεπίπεδης πρωτοβουλίας ανάπτυξης, αλλά και καλύτερης εξυπηρέτησης των Ευρωπαίων αναγνωστών του Forbes.

  "Η επίσημη διαμόρφωση μιας συντακτικής ομάδας στο Λονδίνο είναι σημαντικό στοιχείο της αυτής της στρατηγική μας, καλωσορίζουμε τον Άλεξ και την ομάδα του στο Forbes" πρόσθεσε.

  Από την πλευρά του ο Άλεξ Γουντ ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ως δημοσιογράφος είχα το προνόμιο να ασχοληθώ με τους πιο έξυπνους επιχειρηματίες στην Ευρώπη και το 2015 αποφάσισα να γίνω ο ίδιος επιχειρηματίας. Τρία χρόνια μετά, είμαι ενθουσιασμένος να ενώσω τις δυνάμεις μου με το Forbes".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  124,2 δισ. $

  -1.327,3 εκ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  95,2 δισ. $

  -1.085,7 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  86,7 δισ. $

  -2.913,7 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  68,3 δισ. $

  -1.450,7 εκ. $

  Amancio Ortega

  Amancio Ortega

  63,0 δισ. $

  -550,3 εκ. $