Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 05-Αυγ-2017 16:09

  Πού μπορείς να τρέξεις με μια Ferrari στο Λας Βέγκας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Πού μπορείς να τρέξεις με μια Ferrari στο Λας Βέγκας

  Από το Passport by Forbeslife

  Πού μπορείτε άραγε να τρέξετε με μια Ferrari, με μια Lamborghini ή άλλα εξωτικά supercars στο Λας Βέγκας;

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απολαύσεις τη ζωή στη ζώνη ταχείας κυκλοφορίας του Λας Βέγκας, αλλά για εκείνους που επισκέπτονται το SpeedVegas, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ένας: να οδηγήσεις μερικά από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου πάνω από τα 100 χιλιόμετρα. Η εν λόγω εγκατάσταση αυτοκίνησης, των 30 εκατ. δολαρίων, η οποία άνοιξε πέρυσι και απέχει δέκα λεπτά από τη Strip, διαθέτει διάδρομο περίπου 2 χιλιομέτρων όπου μπορείτε να τρέξετε με εξωτικά supercars. Η διαδρομή, που έχει εμπνευστεί από τους αγώνες της Formula 1, περιλαμβάνει μια ευθεία 2.200 ποδών, αλλά τα αυτοκίνητα είναι αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις και προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

  Στη λίστα αυτοκινήτων του SpeedVegas, μάλιστα, προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα διεθνώς, όπως η 2017 McLaren 570S, ένα 2017 Audi R8 V10, και μια 2016 Ferrari 488GTB. Τα νέα αποκτήματα βρίσκονται μαζί με δύο Lamborghini (Huracan και Gallardo), μία Porsche Cayman GTS, και μία Mercedes GT-S.

  Το κόστος που θα κληθείτε να πληρώσετε εξαρτάται από τους αριθμούς των γύρων που θέλετε να κάνετε στην πίστα του SpeedVegas, ξεκινώντας από τα 39 δολάρια ανά γύρο (με μια Shelby Mustang GT) έως τα 79 δολάρια με μια Huracan. Δεν απουσιάζουν, ακόμη, πακέτα προσφορών για κοντραρίσματα μεταξύ μιας Ferrari και μιας Lamborghini, μάθημα drifting, καθώς και βίντεο από τις επιδόσεις σας πίσω από το τιμόνι ενός υπεραυτοκινήτου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  11:51 17/08

  Χιόνι στις ΗΠΑ στη μέση του καλοκαιριού;

  Στο κλίμα του 21ου αιώνα, τα κύματα θερμότητας τα Χριστούγεννα στον βόρειο πόλο και οι συμβουλές για χειμερινό καιρό το καλοκαίρι είναι μόνο μέρος του νέου φυσιολογικού.

  11:31 17/08

  Η προσπάθεια της Wells Fargo να εξιλεωθεί

  H Εlizabeth "Betsy" Duke, πρώην μέλος του δ.σ. της Federal Reserve, αναλαμβάνει μία από τις πιο εξέχουσες θέσεις εργασίας στον τραπεζικό τομέα ως πρόεδρος της Wells Fargo.