Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Σεπ-2017 13:44

  Ο Έλληνας "Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2017 μπορεί να είστε εσείς!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ένας μοναδικός θεσμός επιβράβευσης της αριστείας, που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση της επιχειρηματικής κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης κοινής γνώμης, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς, βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στην αφετηρία του.

  Πρόκειται για το διαγωνισμό Έλληνας "Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2017, μέρος του θεσμού EY Entrepreneur Of The Year (EOY), που αποτελεί το υψηλότερου κύρους βραβείο για τους επιχειρηματίες παγκοσμίως.

  Μέσω του διαγωνισμού, αναδεικνύονται οι επιχειρηματίες που ξεχωρίζουν χάρη στις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές ικανότητές τους, την αναπτυξιακή δυναμική τους, το καινοτόμο πνεύμα και την κοινωνική ευαισθησία τους. Στόχος της EY είναι η επιβράβευση, η προβολή και η διεθνής καταξίωση αυτών των επιχειρηματιών, οι οποίοι, τα επόμενα χρόνια, θα αποτελέσουν κινητήρια δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης.

  Η μοναδικότητα του θεσμού EY Entrepreneur Of The Year, έγκειται στο ότι αποτελεί ένα πραγματικά παγκόσμιο και όχι μόνο περιφερειακό ή εθνικό γεγονός.
  Η δυναμική την οποία απέκτησε ο θεσμός σε διεθνές επίπεδο, οδήγησε την EY να καθιερώσει για πρώτη φορά το 2001 εκδήλωση στο Monte Carlo, με τη συμμετοχή όλων των εθνικών νικητών του διαγωνισμού, για την ανάδειξη του ΕΥ World Entrepreneur Of The Year™ (WEOY).

  Έκτοτε, ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μονακό, αναδεικνύοντας σε διεθνές επίπεδο αξιόλογους επιχειρηματίες, οι οποίοι, χάρη στην καινοτόμο σκέψη και το όραμά τους, αλλάζουν τα δεδομένα, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.

  Το forum του World Entrepreneur Of The Year™ της ΕΥ, αποτελεί μια 4ήμερη γιορτή της επιχειρηματικότητας, όπου παγκοσμίου φήμης καινοτόμοι επιχειρηματίες και επιχειρηματικοί ηγέτες από περίπου 65 χώρες, μοιράζονται τις εμπειρίες τους, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις με κορυφαίες προσωπικότητες, αναζητώντας πρωτοποριακούς τρόπους ανάπτυξης.

  Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος μιας ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοσή της και αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της. Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να προτείνει έναν ή περισσότερους επιχειρηματίες, που θεωρεί ότι αξίζουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και θα μπορούσαν να διακριθούν.

  Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν επιχειρηματία ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ey.com/gr/eoy . Εφόσον κάποιος προταθεί ως υποψήφιος, θα πρέπει, εφόσον το επιθυμεί, να συμπληρώσει ο ίδιος τη δήλωση συμμετοχής. 

  Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το διαγωνισμό Έλληνας "Επιχειρηματίας της Χρονιάς" 2017 έχει ήδη ξεκινήσει, με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών να είναι η 20η Οκτωβρίου 2017.

  Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω διεύθυνση http://www.ey.com/gr/en/about-us/entrepreneurship/entrepreneur-of-the-year/ey-eoy-program#section2

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων