Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Ιουλ-2009 13:21

  Attica Group: Στα €7.783,86 το ποσό από εκποίηση μετοχών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα 7.783,86 ευρώ που αντιστοιχούν σε 1,7021 ευρώ για κάθε μετοχή ανέρχεται το τελικό καθαρό προϊόν της εκποίησης των 4.573 κοινών ονομαστικών μετοχών της Attica Group, μετά την αφαίρεση των πάσης φύσης εξόδων και φόρων.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μετοχές προέκυψαν από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από την συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρίας Blue Star Ναυτιλιακή Α.Ε., και η εκποίηση τους πραγματοποιήθηκε την 14η Ιουλίου 2009.

  Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ του συνόλου των δικαιούχων, εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διενέργειας της εκποίησης (ήτοι έως την 23η Ιουλίου 2009).

  Για την είσπραξη του αναλογούντος ποσού (κλασματικό δικαίωμα) από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, οι δικαιούχοι μέτοχοι (φυσικά πρόσωπα) θα προσκομίζουν την Αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο αποδεικτικό έγγραφο και εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.). Οι δικαιούχοι μέτοχοι (νομικά πρόσωπα) θα προσκομίζουν τα δικαιολογητικά ως αναφέρονται στην Υπουργική απόφαση 2/36842/0094 (ΦΕΚ Β?1794/7.9.2007) και εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).

  Τέλος, σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι των δικαιούχων μετόχων θα προσκομίζουν σχετική εξουσιοδότηση θεωρημένη από Δημόσια Αρχή με τα στοιχεία του εξουσιοδοτούντος και του εξουσιοδοτημένου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων