Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 15-Ιουλ-2009 12:55

  Cosmote: Νέα διαδικτυακή πύλη “Cosmote My Account @Business”

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Τη νέα διαδικτυακή πύλη ΄΄COSMOTE MY ACCOUNT @Business΄΄ που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς πελάτες της να μπορούν να παρακολουθούν, να πληρώνουν το λογαριασμό τους και να διαχειρίζονται εύκολα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια τις συνδέσεις του εταιρικού τους πακέτου παρουσίασε η Cosmote.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  - “Εταιρικός Λογαριασμός”: Άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του λογαριασμού, οnline πληρωμές με ασφάλεια, αναζήτηση προηγούμενων λογαριασμών, ανάλυση κλήσεων, στατιστικά στοιχεία για τη χρήση των εταιρικών συνδέσεων μέσω της ενσωματωμένης στο “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” Υπηρεσίας E-Bill. 

  - “Υπηρεσίες”: Δυνατότητα διαχείρισης βασικών υπηρεσιών συμβολαίου (υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων, ΜΜS, προσωπικός τηλεφωνητής), υπηρεσίες ενδοεταιρικής επικοινωνίας, υπηρεσίες δεδομένων και 3ης Γενιάς κ.ά.

  - “Σας προτείνουμε”: Προτάσεις για επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του εταιρικού πελάτη.

  - “Επικοινωνία”: Υποβολή ερωτήσεων, πρόσβαση σε χρήσιμα τηλέφωνα και στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE.

  Με το “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” οι εταιρικοί πελάτες της COSMOTE έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των στοιχείων του εταιρικού τους πακέτου. Επιπλέον, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους 24 ώρες το 24ωρο έχοντας άμεση ενημέρωση για την υλοποίησή τους μέσω email ή SMS.

  Η εγγραφή στο “COSMOTE MY ACCOUNT @Business” είναι δωρεάν και πραγματοποιείται άμεσα με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας, η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE (www.cosmote.gr) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cosmote.gr/ myaccountbusiness/, με χρήση κωδικών ασφαλείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...

  14:24 19/10

  Ebay: Υποχωρεί η μετοχή μετά τα αποτελέσματα

  Η Ebay Inc ανακοίνωσε υψηλότερες του αναμενόμενου πωλήσεις στο γ΄ τρίμηνο, αλλά οι μετοχές υποχώρησαν μετά από την υποβάθμιση των εκτιμήσεων για τα ετήσια κέρδη, για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

  12:11 19/10

  Αυξήθηκαν 1,2% τα έσοδα της Publicis Groupe στο τρίμηνο

  Η γαλλική Publicis Groupe ανακοίνωσε αύξηση 1,2% στα οργανικά έσοδα γ΄ τριμήνου, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να κατευνάσει τον ευρύ επενδυτικό πανικό που έχει καταλάβει τον διαφημιστικό κλάδο από...

  11:45 19/10

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη της Philips Lighting

  Υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη γ΄ τριμήνου της Philips Lighting καθώς αυξήθηκαν οι συγκρίσιμες πωλήσεις, προσθέτοντας ότι αναμένει σημαντικές ταμειακές ροές στο δ΄ τρίμηνο.