Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουν-2009 12:38

  Μπουτάρης: Στις 29/6 η γενική συνέλευση για ΑΜΚ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 29 Ιουνίου ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μπουτάρης, στην οποία θα αποφασισθεί μεταξύ άλλων η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. Υποβολή προς έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και των ετήσιων ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1/1/2008 - 31/12/2008 καθώς και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της Εταιρίας και για τις οικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2008 αντίστοιχα.

  3. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2008 και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2009.

  4. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού Ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

  5. α. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.
  β. Καθορισμός ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τις διατάξεις του Ν. 3.016 / 2002, όπως ισχύει.

  6. Aπόφαση περί εκλογής επιτροπής ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του ν. 3693/2008.

  7. Έγκριση προγράμματος αγοράς Ιδίων Μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

  8. Ακύρωση μέρους των ιδίων μετοχών της Εταιρίας λόγω μη πώλησης ή διανομής αυτών εντός τριετίας από την ημερομηνία απόκτησής τους σύμφωνα με την παρ. 12 του άρθρου 16 του ν. 2190 / 1920, όπως αυτό ίσχυε κατά το χρόνο απόκτησής τους. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου λόγω της ανωτέρω ακύρωσης μέρους των ιδίων μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

  9. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου δια της αύξησης της ονομαστικής αξίας των μετοχών με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Ισόποση μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

  10. Διάφορες ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων