Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουν-2009 17:40

  Intracom: Δεκτή η προσφυγή κατά του προστίμου από το ΥΕΝ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δεκτή έγινε η προσφυγή της  Intracom από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά κατά της απόφασης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, σύμφωνα με την οπία επιβλήθηκε πρόστιμο στην εταιρεία συνολικού ύψους 29.145.105,09 ευρώ, ποσό το οποίο με νεώτερη απόφαση μετά από άσκηση διοικητικών προσφυγών μειώθηκε σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.

  Το πρόστιμο είχε επιβληθεί λόγω φερομένων εκπρόθεσμης παράδοσης και αποκλίσεων από τις προδιαγραφές αναφορικά με τμήματα των ειδών της υπ΄ αριθ. 133/99 Σύμβασης με το ΥΕΝ για την υλοποίηση του έργου του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (VTMIS).

  Ως εκ τούτου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ακυρώθηκε η ως άνω υπουργική απόφαση, καθώς και η τροποποιητική αυτής με την οποία μειώθηκε το αρχικό πρόστιμο. 

  Επίσης, κρίθηκε ότι η προμηθεύτρια προσέφερε προς παραλαβή τα συμφωνηθέντα επίμαχα τμήματα του έργου - συστήματος εντός των συμβατικών χρόνων και έγιναν δεκτές οι θέσεις μας ως προς την αυτοδίκαιη παραλαβή αυτών.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:55 23/10

  Αυξήθηκαν κέρδη και έσοδα της Hasbro στο τρίμηνο

  Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 265,6 εκατ. δολάρια ή 2,09 δολάρια ανά μετοχή στο γ΄ τρίμηνο που έληξε την 1η Οκτωβρίου, από τα 257,8 εκατ. δολάρια ή 2,03 δολάρια ανά μετοχή, πριν από ένα έτος.

  10:23 23/10

  Πτώση 15% στα καθαρά κέρδη της Koninklijke Philips

  Η Koninklijke Philips ανακοίνωσε πτώση 15% στα καθαρά κέρδη γ΄ τριμήνου με τις πωλήσεις να υποχωρούν επίσης ελαφρώς, αλλά διατήρησε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης.

  18:31 20/10

  Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στον Καύκασο

  Το ξενοδοχείο Hilton Garden Inn, που θα είναι τεσσάρων αστέρων θα κατασκευαστεί κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μινεράλνιε Βόντι. Το ξενοδοχείο θα έχει εννέα ορόφους, 150 δωμάτια και συνολική έκταση...