Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Ιαν-2009 22:02

  Αναστολή εργασιών από το ΣτΕ στο Βοτανικό (upd)

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14/01/2009 - 10:36

  Απορρίπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας το αίτημα που υπέβαλε η εταιρεία Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική για άρση της προσωρινής διαταγής αναστολής εργασιών που αφορά την κατασκευή του εμπορικού κέντρου που έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει στην περιοχή του Βοτανικού η εισηγμένη επιχείρηση. 

  Από την εταιρεία δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται η εν λόγω πληροφορία, καθώς, όπως υποστηρίζουν στελέχη της με τα οποία επικοινώνησε το Capital.gr "δεν έχουν υπόψη τους κάποια σχετική έγγραφη απόφαση".

  Από την στιγμή που η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ δεν κάνει δεκτή την αίτηση της Μπάμπης Βωβός, η εταιρεία δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε καμία εργασία τουλάχιστον μέχρις ότου εκδικαστεί επί της ουσίας η προσφυγή της ομάδας των κατοίκων του Βοτανικού που αντιτίθεται στην εμπορική αυτή ανάπτυξη.

  Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ θα αποφανθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα στις 6 Μαρτίου του 2009.

  Τι απαντά η Βωβός

  Σε ανακοίνωσή της προς το Χ.Α. αναφέρει ότι: "Η εταιρία "ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.", ανακοινώνει ότι οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρίας μετέβησαν στον Γραμματέα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο περί εκδόσεως αποφάσεως επί της αιτήσεως αναστολής για τις εργασίες που αφορούν την κατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος που ανεγείρεται στον Βοτανικό ευσταθούν. Η Γραμματεία απάντησε ότι δεν υπάρχει απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση αυτή. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος".

  Φ. Γαβρινιώτης

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ