Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 27-Νοε-2008 17:21

  Πειραιώς: Διάκριση για την πλατφόρμα "winbank international"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Mε τη διάκριση "Highly Commended" βραβεύθηκε από το έγκυρο διεθνές περιοδικό Banking Technology η νέα πλατφόρμα πληροφορικής "winbank international" στην οποία ενοποιούνται σε μια κοινή υπηρεσία οι υπηρεσίες e-banking όλων των χωρών όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η δεύτερη διάκριση για την πλατφόρμα winbank international μετά την παγκόσμια βράβευσή της από τη Microsoft Corp. τον περασμένο Μάρτη και η τέταρτη διάκριση της Τράπεζας Πειραιώς στα ετήσια τραπεζικά βραβεία του Banking Technology.

  Αυτές οι διεθνείς, μαζί με τις ελληνικές επιβραβεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς, επιβεβαιώνουν την ποιότητα των ηλεκτρονικών της υπηρεσιών, που αντανακλάται και στην υψηλή ικανοποίηση του μεγάλου πλέον πλήθους πελατών της που χρησιμοποιεί καθημερινά την winbank (e-banking) και εξυπηρετεί μέσω Internet τις τραπεζικές του συναλλαγές επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. 

  Η προτίμηση αυτή των πελατών για αυτο-εξυπηρέτησή τους αποδεικνύεται και στην πράξη, καθώς άνω του 60% των εγχρήματων συναλλαγών που εκτελούν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς εκτελούνται μέσω winbank, όπως π.χ. μεταφορές χρημάτων, εμβάσματα, πληρωμές τρίτων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων