Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Φεβ-2019 17:07

  Μοτοδυναμική: Αλλαγές στα διευθυντικά στελέχη

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Μοτοδυναμική: Αλλαγές στα διευθυντικά στελέχη

  Αλλαγές διευθυντικών στελεχών κλάδων της εταιρείας αποφάσισε το ΔΣ της Μοτοδυναμικής της 31ης Ιανουαρίου 2019, εγκρίνοντας εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Σωτήριου Χατζίκου.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

  Κλάδος Yamaha. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας επί των δικύκλων και όλων των συναφών προϊόντων Yamaha στην Ελλάδα καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στον χώρο της θάλασσας (προϊόντα Yamaha και Selva, πωλήσεις και ενοικιάσεις σκαφών). Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Σώκιαλης.

  Κλάδος Retail & International. Περιλαμβάνει τη δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας ΜΟΤΟΔΙΚΤΚΥΟ Α.Ε. και του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτής  MotoDirect καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη Ρουμανία και Βουλγαρία. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Νίκος Σινογιάννης.

  Κλάδος Porsche. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας επί  οχημάτων Porsche στην Ελλάδα. Παραμένει ως επικεφαλής του κλάδου ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

  Κλάδος Ενοικίασης Αυτοκινήτων. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων Sixt της θυγατρικής εταιρίας LION RENTAL A.E.. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Σωτήριος Χατζίκος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων