Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 26-Νοε-2018 15:28

  Landis + Gyr: Στα €128 εκατ. αυξήθηκαν οι πωλήσεις το 2017

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Landis + Gyr: Στα €128 εκατ. αυξήθηκαν οι πωλήσεις το 2017

  Στα 128 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις της Landis+Gyr Α.Ε. το 2017, σημειώνοντας αύξηση κατά 10% σε σχέση με το 2016.

  Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζεται και φέτος με περαιτέρω αύξηση πωλήσεων στην αγορά της B. Αμερικής, κατά 36% σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα, πλήρη απορρόφηση της παραγωγής των έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από το εργοστάσιο της Αγγλίας και ετήσιο πρόγραμμα επενδύσεων που συμπεριλαμβάνει καινούργιες γραμμές παραγωγής και νέα προϊόντα, το οποίο θα ξεπεράσει τα 6 εκ. ευρώ. Η εταιρεία σημειώνει επίσης αύξηση συνολικών πωλήσεων εξάμηνου κατά 19% σε αξία και 27% σε όγκο σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά αποτελέσματα. Η εισαγωγή περαιτέρω αυτοματοποιημένης τεχνολογίας και συστημάτων βελτιστοποίησης κόστους παραγωγής έχουν οδηγήσει, όπως αναφέρει η εταιρεία, στο πρώτο εξάμηνο σε αύξηση κερδών σε επίπεδο EBITDA κατά 83%. 
   

  "Στην Landis+Gyr Ελλάδος, προχωράμε σταθερά με αυξανόμενους ρυθμούς στην παραγωγή έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο  Διευθύνων Σύμβουλος της Landis+Gyr A.E., κ. Αριστείδης Παππάς και πρόσθεσε "Η πρόοδος αυτή οφείλεται όχι μόνο στις εξελίξεις των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία στην Ευρώπη και Β. Αμερική, αλλά και και στην πλήρη εμπιστοσύνη του Ομίλου, ο οποίος παρά την οικονομική κρίση στην χώρα μας, παρέμεινε προσηλωμένος και υλοποίησε με επιτυχία το επενδυτικό πρόγραμμά του στην Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί με τη δουλειά που γίνεται στην Κόρινθο από το υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέρουμε προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, που τους επιτρέπουν να επωφελούνται της τεχνολογίας αιχμής σήμερα, στην κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης διαχείρισης της ενέργειας." 

  Το Εργοστάσιο της Landis+Gyr A.E., της ελληνικής εταιρείας, με έδρα στην Κόρινθο, θυγατρικής της Ελβετικής πολυεθνικής Εταιρείας αποτελεί την κύρια παραγωγική μονάδα μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας για όλη την Ευρώπη και έχει παραγωγική δυναμικότητα περισσότερους από 6 εκατ. έξυπνους μετρητές σε ετήσια βάση. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 600 εργαζόμενους, και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής μετρητών στον κόσμο με προϊόντα που εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων