Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 22-Οκτ-2018 12:05

  MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει την πώληση του Υγεία

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  MIG: Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει την πώληση του Υγεία

  Δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει την πώληση και την μεταβίβαση της συμμετοχής της στο Υγεία ανέφερε η Μarfin Investment Group απαντώντας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, στο ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας "Deal News”. 

  Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει πως ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της Εταιρίας στην "Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ‘Υγεία’ Α.Ε.". Η Εταιρία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η Εταιρία με το ανωτέρω περιεχόμενο. Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου. Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.  
  Η Εταιρία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων