Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 18-Οκτ-2018 23:08

  Σε πτώχευση η θυγατρική της Folli Follie στις ΗΠΑ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Σε πτώχευση η θυγατρική της Folli Follie στις ΗΠΑ

  Προαιρετική αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 7 του Πτωχευτικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών υπέβαλε η θυγατρική της Folli Follie στις ΗΠΑ, Links of London.

  H αίτηση υποβλήθηκε ενώπιον του Πτωχευτικού Δικαστηρίου του Delaware (United States Bankruptcy Court for the District of Delaware). Οι διεθνείς δραστηριότητες της Links of London συνεχίζονται κανονικά και δεν επηρεάζονται από την ως άνω αίτηση πτώχευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

  Σε σχετική ανακοίνωση της Folli Follie επισημαίνεται ότι η Links of London, Inc. κατέθεσε αίτηση προστασίας του άρθρου 7 λόγω σημαντικών και διαρκών ετήσιων οικονομικών ζημιών.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "η FF Group, στηρίζει την ως άνω απόφαση στο πλαίσιο της εν εξελίξει αναδιάρθρωσής της, με γνώμονα την ανάπτυξη και προς όφελος των γενικότερων δραστηριοτήτων της.

  Η Links of London, Inc. τηρεί τις δεσμεύσεις της αναφορικά με την διασφάλιση της ευημερίας των μέχρι σήμερα εργαζομένων της και έχει προχωρήσει στην καταβολή όλων των οικονομικών υποχρεώσεών της απέναντί τους. H FF Group θα συνεχίσει να εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό των brands του, μέσω των e-shop www.linksoflondon.com και www.follifollie.com.

  Παρά το γεγονός ότι η Links of London, Inc. υπόκειται σε διαδικασία πτώχευσης, η θυγατρική του Ομίλου στον Καναδά θα συνεχίσει την ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων της.

  Η FF Group θα ήθελε να τονίσει την εκτίμησή της για την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων της στην Αμερική, των συνεργατών και των προμηθευτών της και εκφράζει την ειλικρινή συμπαράστασή της για τις συνέπειες της συγκεκριμένης εξέλιξης. Συνολικά πρόκειται να κλείσουν 6 σημεία πώλησης και 9 shop in shop.

  Η Links of London, Inc. θα συνεργαστεί με τον Διαχειριστή Πτώχευσης (bankruptcy Trustee) καθ' όλη την διαδικασία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλότητα αυτής. Η Links of London, Inc. συνεργάζεται σε συμβουλευτικό επίπεδο με τον Joseph Barry της δικηγορικής εταιρείας Young Conaway Stargatt & Taylor, LLP.

  Οι πρώην εργαζόμενοι, προμηθευτές και συνεργάτες μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπαγωγή της Links of London, Inc. στο άρθρο 7 μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας contact@ffgroup.com". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων