Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Οκτ-2018 11:31

  Καραμολέγκος: Απόφαση ΕΓΣ για έκδοση ομολογιακού έως €3,8 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Καραμολέγκος: Απόφαση ΕΓΣ για έκδοση ομολογιακού έως €3,8 εκατ.

  Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού ευρώ μέχρι €3,8 εκατ. εμπραγμάτως εξασφαλισμένου με σκοπό την κάλυψη αγοράς βιομηχανικού ακινήτου προς εξυπηρέτηση της δραστηριότητας της εταιρείας, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η πρόσφατη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5/10/2018 και ώρα 12:00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες το 71,97% του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου, ήτοι 7.012.829 μετοχές μετά δικαιώματος ψήφου, επί συνόλου μετοχικού κεφαλαίου 9.742.920 ευρώ.

  Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού ευρώ μέχρι τριών εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων (3.800.000,00€), εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003, με σκοπό την κάλυψη αγοράς βιομηχανικού ακινήτου προς εξυπηρέτηση της δραστηριότητας της Εταιρείας.

  2. Αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για τον καθορισμό των επιμέρους ειδικότερων όρων του ανωτέρω ομολογιακού δανείου και την υπογραφή των οικείων συμβατικών κειμένων.

  3. Έγινε ενημέρωση για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων