Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 09-Σεπ-2018 21:26

  Atlantis – Pak: Τα σχέδια για νέο εργοστάσιο παρουσιάστηκαν στον Σ. Πιτσιόρλα

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Atlantis – Pak: Τα σχέδια για νέο εργοστάσιο παρουσιάστηκαν στον Σ. Πιτσιόρλα

  Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη διαμόρφωσης συγκεκριμένου πλάνου για τη δημιουργία νέου εργοστασίου της Atlantis - Pak στη Βόρειο Ελλάδα είχε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας, Σ. Πιτσιόρλας.

  Ο κ. Πιτσιόρλας επισκέφθηκε το περίπτερο της Atlantis–Pak εταιρείας του Ομίλου Agrocom (ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη), στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τα στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν τον  κ. Πιτσιόρλα, συνολικά για τα σχέδια της εταιρείας, ενώ σε σχέση  με το εργοστάσιο που εξετάζεται στη Β. Ελλάδα, τονίστηκε ότι θα στοχεύει στην προμήθεια προϊόντων της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Β. Αφρικής, της Μεσογείου και των Βαλκανίων.

  Η Atlantis-Pak, με πάνω από 2.500 πελάτες σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο, αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή πλαστικών συσκευασιών για τρόφιμα παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες και δραστηριότητα στη Ρωσία, τη Β. και Ν. Αμερική, την Ευρώπη, τη ΝΑ Ασία και την Αφρική.

  Η εταιρεία έχει έδρα και παραγωγικές εγκαταστάσεις στο Ροστόφ, και απασχολεί 2500 εργαζόμενους. Διαθέτει επίσημους αντιπροσώπους στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τις Φιλιππίνες, τη Ρουμανία, την Πολωνία καθώς επίσης και στην Αφρικανική ήπειρο.

  Εκτός από το εργοστάσιο στο Ροστόφ, από το 2015 διαθέτει μια ακόμη μονάδα παραγωγής στην Τσεχία. Τέλος η εταιρεία διαθέτει δίκτυο με περισσότερους από 200 πωλητές σε όλο τον κόσμο.

   

   

   

   

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων