Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 31-Αυγ-2018 17:58

  ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή αναλαμβάνει ο κ. Μπατάλας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή αναλαμβάνει ο κ. Μπατάλας

  Τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή αναλαμβάνει από σήμερα ο κ.Επαμεινώνδας Μπατάλας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

  Συγκεκριμένα, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (στο εξής "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.") ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κ. Επαμεινώνδας Μπατάλας αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή, σε αντικατάσταση της κας.  Αικατερίνης Καπελέρη.

  Ο κ. Επαμεινώνδας Μπατάλας είναι κάτοχος πτυχίου στην Οικονομική Επιστήμη και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Οικονομική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Επίσης, διαθέτει την πιστοποίηση Diploma in IFRS από το Σύλλογο Ορκωτών Λογιστών (ACCA). Αρχικά προσελήφθη από τη ΣΤΗΛΜΕΤ Α.Ε. ως μέλος της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου το 2008, όπου και απασχολήθηκε στον εσωτερικό έλεγχο των θυγατρικών εταιριών της VIOHALCO, διατελώντας επί σειρά ετών επικεφαλής ομάδας εσωτερικού ελέγχου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων