Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Αυγ-2018 17:43

  Αποχωρεί από τη Νηρεύς ο Αριστείδης Μπελλές

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Αποχωρεί από τη Νηρεύς ο Αριστείδης Μπελλές

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:05

  Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του Προέδρου και μέλους του διοικητικού συμβουλίου της "Νηρεύς" γνωστοποίησε στην εισηγμένη εταιρεία ο εκ των ιδρυτών και επί σειρά ετών επικεφαλής της, Αριστείδης Μπελλές.

  Η αποχώρηση του κ, Μπελλέ συνδέεται με την λήξη της σχετικής σύμβασης του με την εταιρεία και, φυσικά, με την επικείμενη ολοκλήρωσης της συμφωνίας για την εξαγορά της Νηρεύς και της Σελόντα από την Amerra Capital, η οποία θα οδηγήσει σε τριπλή συγχώνευση με την Andromeda Group για τη δημιουργία ενός νέου σχήματος που θα διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο στη διεθνή αγορά μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας.

  Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Νηρεύς ΑΕ Ιχθυοκαλλιέργειες ιδρύθηκε το 1988, με τον κ. Μπελλέ να περιλαμβάνεται στην ομάδα των ιδρυτών και μετόχων της εταιρείας. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος του ∆.Σ. της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και επίσης Πρόεδρος του ∆.Σ του Συλλόγου Ελλήνων Θαλασσοκαλλιεργητών. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς.

  Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της εταιρείας, ημερομηνία ισχύος της παραίτησης του κ. Μπελλε είναι η 10η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Νηρεύς.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων