Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 13-Αυγ-2018 11:57

  Στις 7 Σεπτεμβρίου η γενική συνέλευση της Δομική Κρήτης

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Δομική Κρήτης για την, μεταξύ άλλων, εκλογή διοικητικού συμβουλίου.

  Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  - Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας (ατομικών και ενοποιημένων) για την χρήση 2017, συνοδευόμενων από τις σχετικές εκθέσεις του  Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
  - Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους  για την χρήση 2017.
  - Εκλογή Ελεγκτικού Γραφείου (τακτικού και αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή)  για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσεως 1/1/2018 έως 31/12/2018, ατομικών και ενοποιημένων και καθορισμός της αμοιβής των.
  - Προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση του 2018.
  - Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μελών αυτού.
  - Χορήγηση αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές της εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση Εταιρειών συνδεδεμένων με την εταιρεία που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
  - Έγκριση συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων και συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μετόχους συνδεδεμένων με αυτήν επιχειρήσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
  - Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων