Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 17-Ιουλ-2018 16:11

  Ολοκληρώθηκε το roadshow της Change4Ellaktor σε Λονδίνο και Παρίσι

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ολοκληρώθηκε το roadshow της Change4Ellaktor σε Λονδίνο και Παρίσι

  Με μία αναλυτική παρουσίαση στους επικεφαλής των χρηματιστηριακών εταιρειών και σε εκπροσώπους των Ελλήνων θεσμικών επενδυτών, ολοκληρώθηκε το roadshow της πρωτοβουλίας CHANGE4ELLAKTOR σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. 

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι κ.κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Γιώργος Προβόπουλος πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των μεγαλύτερων ξένων funds που ελέγχουν σημαντικά ποσοστά του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ σε Λονδίνο και Παρίσι, κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασαν την ανανεωμένη πρόταση της CHANGE4ELLAKTOR προς τους μετόχους και απάντησαν σε ερωτήσεις. 

  Όπως σημειώνεται, έχοντας πλέον επαρκή χρόνο – μετά την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της 29ης Ιουνίου – οι ξένοι fund managers είχαν μελετήσει εις βάθος την παρουσίαση της πρωτοβουλίας CHANGE4ELLAKTOR και είχαν συγκεκριμένα ερωτήματα που αναδείκνυαν τη σημασία που αποδίδουν στην εταιρική διακυβέρνηση, στην ύπαρξη ενός Διοικητικού Συμβουλίου αντάξιου του μεγέθους αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα τελευταία χρόνια, καθώς και στην ανάγκη συγκεκριμένης και ρεαλιστικής στρατηγικής για να διασφαλιστεί η επιστροφή μακροχρόνιας αξίας προς τους μετόχους. 

  Το roadshow ολοκληρώθηκε χθες με την εκδήλωση για τους χρηματιστές και τους Έλληνες θεσμικούς επενδυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου πέραν από τους κ.κ. Αναστάσιο Καλλιτσάντση και Γιώργο Προβόπουλο, το παρών έδωσε για πρώτη φορά σύσσωμο το προτεινόμενο από την πρωτοβουλία CHANGE4ELLAKTOR, νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, αποτελούμενο από τους κ.κ. Δημήτρη Καλλιτσάντση, Τάκη Δουμάνογλου, Ιορδάνη Αϊβάζη, Μιχάλη Κατούνα και Αλέξη Κομνηνό, καθώς και τις κυρίες Ελένη Παπακωνσταντίνου και Ντιάνα Μαρκάκη. 

  Συνολικά, κατά τη διάρκεια του roadshow η πρωτοβουλία CHANGE4ELLAKTOR παρουσίασε την πρότασή της σε επενδυτές που αντιπροσωπεύουν το 17,5% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ. 

  Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης ελέγχουν πλέον άμεσα το 27% του μετοχικού κεφαλαίου του Ομίλου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων