Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 13-Ιουλ-2018 14:15

  Western Union: Αύξηση ορίου στα 4.000 ευρώ για αποστολές χρημάτων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την αύξηση του ορίου από τα 2.000 Ευρώ στα 4.000 ευρώ ανά δίμηνο για τα εξερχόμενα εμβάσματα από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο ανακοίνωσε το Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge, με διακριτικό τίτλο Paylink, κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης με το σήμα Western Union σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι και 4.000€ το δίμηνο, είτε με μία συναλλαγή είτε τμηματικά. Το δίμηνο είναι ημερολογιακό και δεν μετράει από τη στιγμή της πρώτης συναλλαγής. Για παράδειγμα, αν κάποιος στείλει 4.000 Ευρώ οποτεδήποτε τον Ιούλιο, μπορεί να στείλει ξανά 4.000 Ευρώ από την 1η Σεπτεμβρίου κ.ο.κ.

  Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1.100 σημεία εξυπηρέτησης Paylink – Western Union, στα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ή να λάβει μετρητά, απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, ακόμη και απογεύματα ή/και Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, κάποιος που θέλει να αποστείλει χρήματα ηλεκτρονικά, μπορεί να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή του, πληρώνοντας μέσω e-banking στο www.paylink.gr

  Περισσότερες πληροφορίες: www.paylink.gr, 2109005000 και 8001002020 (χωρίς χρέωση από σταθερό).

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων