Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 06-Ιουλ-2018 16:55

  MetLife: Αύξηση 60% των πωλήσεων ομαδικών ασφαλίσεων ζωής και υγείας το α' εξάμηνο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  MetLife: Αύξηση 60% των πωλήσεων ομαδικών ασφαλίσεων ζωής και υγείας το α' εξάμηνο

  Σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι πωλήσεις ομαδικών ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της MetLife το πρώτο εξάμηνο του 2018, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντίξοες συνθήκες, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.  

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις Ομαδικών Προγραμμάτων Ζωής & Υγείας αυξήθηκαν κατά 60% την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. 

  Σε αυτό το διάστημα πάνω από 70 νέες επιχειρήσεις με 4.500 εργαζόμενους εμπιστεύθηκαν την MetLife για την ασφάλιση τους.

  Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Face to Face Distribution και του Τομέα Ομαδικών Ασφαλίσεων της MetLife, κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, "Σύμφωνα με τον αρχικό μας προγραμματισμό, ο στόχος μας για το 2018 όσον αφορά τις πωλήσεις ομαδικών συμβολαίων ζωής και υγείας, ήταν να πετύχουμε μια συνολική ετήσια αύξηση άνω του 25%. Οι εξαιρετικές επιδόσεις του πρώτου εξαμήνου, αλλά και η δραστηριότητα πωλήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να αναθεωρήσουμε προς τα πάνω τους φετινούς στόχους. Τοποθετούμε, λοιπόν, τον πήχη ψηλότερα και συνεχίζουμε δυναμικά, με μια ισχυρή ομάδα πωλήσεων και με την πίστη ότι το τελικό αποτέλεσμα του 2018 θα είναι καλύτερο, ακόμη και από τους νέους αναπροσαρμοσμένους στόχους μας." 

  H MetLife κατέχει κορυφαία θέση στην Ελλάδα, στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Είναι η εταιρία που εξέδωσε το πρώτο ομαδικό ασφαλιστήριο στη χώρα μας το 1964 και συνεχίζει να ηγείται της αγοράς, διαθέτοντας υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στο σχεδιασμό σύγχρονων προγραμμάτων. 

  Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, σήμερα, η MetLife είναι στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, με 1 στις 3 ασφαλισμένες επιχειρήσεις να την εμπιστεύονται για την ομαδική ασφάλιση του προσωπικού τους και τον δείκτη ικανοποίησης των πελατών της, να ανέρχεται σε 94% (έρευνα NPS). Είναι, επίσης, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει τις ψηφιακές πλατφόρμες E-services και E-claims, για την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε ομαδικά προγράμματα. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων