Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Ιουλ-2018 14:16

  KPMG: Αρωγός του 1ου FORUM 2018 "InvestGR – Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Καθημερινή, Πάσχος Μανδραβέλης και η Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG, Σιάνια Κυριάκου στο πάνελ "Έρευνα και Καινοτομία: άπιαστο όνειρο ή ρεαλιστικός στόχος;"

  Την πρώτη διοργάνωση του FORUM 2018 "InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" στήριξε η KPMG ως χορηγός, το οποίο διεξάχθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Με επίκεντρο το θέμα "Μπορεί η Ελλάδα να καταστεί ελκυστικός επενδυτικός προορισμός και υπό ποιες προϋποθέσεις;" 33 ομιλητές σε 6 θεματικά πάνελ ανέλυσαν και παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις τους. 
      
  Στο πλαίσιο του Forum, η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG, από το βήμα του πάνελ "Έρευνα και Καινοτομία: άπιαστο όνειρο ή ρεαλιστικός στόχος;" δήλωσε "Η καινοτομία είναι μονόδρομος για τις επιχειρήσεις! Οι CEOs οφείλουν να αφουγκραστούν τις νέες τάσεις και να εφαρμόσουν καινοτόμες λύσεις είτε μέσα από συμμαχίες, είτε μέσα από εσωτερικές οργανικές μεταρρυθμίσεις, ώστε να φέρουν ανάπτυξη στην επιχείρησή τους, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην ψηφιακή εποχή."

  Συμπλήρωσε επίσης "Οι εταιρείες χρειάζεται να υιοθετήσουν τον μετασχηματισμό και να εφαρμόσουν την καινοτομία προς όλες τις κατευθύνσεις. Αφενός, οφείλουν να κατανοήσουν τις προτεραιότητες και τις αξίες των millennial αφού για να μεγιστοποιήσουν την ανάπτυξη, χρειάζεται να εναρμονιστούν με τις αλλαγές που φέρνει αυτή η γενιά. Αφετέρου, τα γεωπολιτικά ζητήματα μπαίνουν στην ατζέντα της ηγεσίας καθώς σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της KPMG CEO Outlook αναδεικνύεται σε ύψιστη απειλή για την ανάπτυξη".
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων