Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Ιουν-2018 18:11

  Σαράντης: Στις 25/7 έκτακτη Γ.Σ. για την αγορά ιδίων μετοχών και την εκλογή νέου Δ.Σ.

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 25 Ιουλίου καλεί τους μετόχους της Σαράντης, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις αναφορικά με την απόκτηση ιδίων μετοχών, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και τον ορισμό επιτροπής ελέγχου. 

  Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας μας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την στην έδρα της εταιρείας την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 14:00 και με θέματα ημερησίας διατάξεως ως κατωτέρω:

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ:


  (1) ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤ' ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟΥ Κ.Ν. 2190/1920, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ

  (2) ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
  Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερης πρόσκλησης σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο ίδιο μέρος την Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 και ώρα 14:00, εάν δε και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, σε δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο ίδιο μέρος την Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 14:00.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων