Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Ιουν-2018 17:40

  Συνεργασία της British American Tobacco με την NOBACCO

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Συνεργασία της British American Tobacco με την NOBACCO

  Η British American Tobacco, επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, με το λανσάρισμα του Vype, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα "ατμίσματος" του ομίλου και θα είναι διαθέσιμο από όλα τα σημεία πώλησης της NOBACCO, μετά από την συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών.

  Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Χουάν Χοσέ Μάρκο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της ΒΑΤ με την ελληνική εταιρεία NOBACCO και τόνισε "είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινάμε να προσφέρουμε στους Έλληνες ατμιστές και καπνιστές το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vype. Η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στους καπνιστές μια ευρεία γκάμα προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, σε σύγκριση με τα τσιγάρα. Το λανσάρισμα του Vype αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης και των επενδύσεών μας σε αυτόν τον τομέα".

  Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, τόνισε ότι "η εμπιστοσύνη που δείχνει η BAT στην ελληνική εταιρεία NOBACCO αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και την χώρα". Πρόσθεσε επίσης ότι: "Το Vype έρχεται να διευρύνει τις επιλογές που προσφέρουμε στους πελάτες του δικτύου της NOBACCO σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια προσθήκη αποκλειστικότητας, αντάξια του επιπέδου ποιότητας, καινοτομίας και ασφάλειας που χαρακτηρίζει όλη τη γκάμα των προϊόντων μας μέχρι σήμερα. Είμαστε ευτυχείς που μοιραζόμαστε το όραμά μας για μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος με έναν κορυφαίο οργανισμό όπως η British American Tobacco. Την ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της και καλωσορίζουμε τους καταναλωτές σε έναν κόσμο ακόμα περισσότερων και καλύτερων επιλογών και σε μια εμπειρία ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης, στα σημεία πώλησης NOBACCO".

  Ο Dr. Chris Proctor, Επικεφαλής Επιστημονικών Ερευνών της British American Tobacco, ανέφερε σε ομιλία του: "Έχοντας επενδύσει 2,5 δισ. δολ. στην καινοτόμα γκάμα των "Προϊόντων Νέας Γενιάς" από το 2012 και μετά, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε περισσότερους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων καπνιστών και ατμιστών. Παγκοσμίως, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στα προϊόντα καπνού εργάζονται καθημερινά στα κέντρα έρευνας κι ανάπτυξης της εταιρείας, επικεντρωμένοι στη μείωση του κινδύνου από τον καπνό. Έχουμε κάνει μια σειρά από ελέγχους στη γκάμα των προϊόντων Vype και πιστεύουμε ότι το κλειστό σύστημα του Vype e-Pen έχει τον μεγαλύτερο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα "ατμίσματος". Όλα τα επιστημονικά μας αποτελέσματα δείχνουν ότι το Vype είναι πιθανό να έχει σημαντική μείωση του κινδύνου σε σχέση με τα τσιγάρα".

  Με μερίδιο περίπου 6% της παγκόσμιας αγοράς, τα προϊόντα ατμίσματος Vype (Vype eStick Maxx και Vype ePen) θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης της NOBACCO στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι το Vype αποτελεί το Νο 1 προϊόν "ατμίσματος" στα φαρμακεία της Μεγάλης Βρετανίας και ανήκει στο δυνητικά μειωμένου κινδύνου προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της British American Tobacco.

  Όπως αναφέρθηκε από εκπροσώπους της εταιρείας, το λανσάρισμα του Vype στην Ελλάδα σηματοδοτεί επίσης την δέσμευση της British American Tobacco Hellas να συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα την συνεργασία με την εταιρεία NOBACCO. Η είσοδος της εταιρείας στα προϊόντα "ατμίσματος" αναμένεται να φέρει επιπρόσθετη αξία στην ελληνική αγορά και την ελληνική οικονομία, μεταξύ άλλων, αυξάνοντας σημαντικά, μέσω των εισαγωγών των προϊόντων Vype, την κίνηση στο Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο της British American Tobacco στον Πειραιά, το οποίο αυτή τη στιγμή διανέμει προϊόντα αξίας άνω του 1 δισ. σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

  Μέσω του Vype, η εταιρεία φέρνει την καινοτομία των ηλεκτρονικών τσιγάρων "κλειστού συστήματος" στο λιανεμπόριο προϊόντων ατμίσματος με δύο προϊόντα: το Vype eStick Maxx, ένα απλό στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο χρησιμοποιεί προγεμισμένους με υγρό αναπλήρωσης ατμοποιητές με ποικιλία γεύσεων και επιπέδων νικοτίνης, και το Vype ePen, ένα επίσης εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό τσιγάρο, με προγεμισμένους με υγρό αναπλήρωσης ατμοποιητές που επιτρέπουν την πολύ εύκολη εναλλαγή γεύσεων, και δύο διαφορετικές τάσεις ισχύος, δίνοντας στον καταναλωτή μεγαλύτερο έλεγχο στην παραγωγή ατμού. Και τα δύο είναι διαθέσιμα στα 70 καταστήματα και στα 320 και πλέον σημεία πώλησης της NOBACCO σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και διαδικτυακά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της NOBACCO (www.nobacco.gr/vype).

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων