Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Ιουν-2018 20:05

  Trastor: Έκτακτη ΓΣ στις 29/6 για έκδοση ομολόγου έως 24 εκατ. ευρώ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Trastor: Έκτακτη ΓΣ στις 29/6 για έκδοση ομολόγου έως 24 εκατ. ευρώ

  Σε έκτακτη γενική συνέλευση για τη συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως του ποσού των 24 εκατ. ευρώ καλούνται στις 29 Ιουνίου οι μέτοχοι της Trastor

  Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση τα εξής: 

  Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Ιουνίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  Πρώτο θέμα: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, μέχρι του ποσού 24.000.000 Ευρώ σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3156/2003 και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εξειδίκευση των ειδικότερων όρων αυτού. 

  Δεύτερο θέμα: Τροποποίηση των άρθρων 9 παρ. 2 και 15 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρείας. 

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Α’ Επαναληπτική Συνέλευση την 10η Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο. 

  Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2018, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρείας που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρεία "Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων" (ΕΛΚΑΤ) κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 24.06.2018, χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους. 

  Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ανωτέρω αρχική συνεδρίαση, στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 10η Ιουλίου 2018 θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο ανωτέρω αρχείο κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 06.07.2018 (ημερομηνία καταγραφής Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης). Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης που είναι διαθέσιμη στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, οδός Χειμάρρας αρ. 5, 5ος όροφος, στην ιστοσελίδα http://www.trastor.gr και στο Μετοχολόγιο, Μητροπόλεως 9, Αθήνα 105 57 (1ος όροφος), το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της κάθε Γενικής Συνέλευσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων