Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Ιουν-2018 17:38

  Νέα πλατφόρμα συναλλαγών από τη Saxo Bank

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Νέα πλατφόρμα συναλλαγών από τη Saxo Bank

  Μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών, τη Saxo TraderPRO, παρουσιάζει η Saxo Bank, πρωτοπόρος του Fintech με έμφαση στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται μια νέα εύχρηστη και επαγγελματικού επιπέδου πλατφόρμα συναλλαγών για τους δραστήριους επενδυτές και τους θεσμικούς πελάτες, η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο πληθώρα λειτουργιών και ευκολία χρήσης.

  Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα συναλλαγών διαθέτει προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης πολλαπλών οθονών και παρέχει ένα πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας σε λειτουργικά συστήματα Windows και Mac, χωρίς μηνιαία συνδρομή.

  Η Saxo TraderPRO βασίζεται στην ασυναγώνιστη πρόσβαση της Saxo Bank στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές και την ηγετική θέση της Τράπεζας στη διαμεσολάβηση. Η Saxo Bank συνδέει ιδιώτες και θεσμικούς επενδυτές με τις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερους από 100 παγκόσμιους παρόχους ρευστότητας και χρηματιστηριακές αγορές, και σε περισσότερα από 35.000 χρηματοπιστωτικά μέσα από διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Οι πελάτες της Saxo Bank έχουν πρόσβαση σε ETF, μετοχές, ομόλογα, CFD, συνάλλαγμα, Futures και Option, και μπορούν να αξιοποιήσουν συνδυαστικά το περιθώριο ασφάλισης μέσα από έναν μόνο λογαριασμό.

  Σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δραστήριων επενδυτών και των θεσμικών πελατών, η Saxo TraderPRO πρόκειται να αντικαταστήσει την υφιστάμενη πλατφόρμα Saxo Trader. Παράλληλα, η Saxo TraderGO θα συνεχίσει να εξυπηρετεί ένα ακόμα μεγαλύτερο εύρος ιδιωτών επενδυτών.

  Ο Kim Fournais, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Saxo Bank, δήλωσε:

  "Ήμασταν εταιρεία FinTech πριν ακόμη επινοηθεί ο όρος. Στο επίκεντρο της Saxo Bank ανέκαθεν βρισκόταν η τεχνολογία και οι πλατφόρμες πραγματοποίησης συναλλαγών σε πολλά διαφορετικά προϊόντα. Προσπαθούμε για τον εκδημοκρατισμό των επενδύσεων και των συναλλαγών, παρέχοντας ουσιαστικά σε ιδιώτες επενδυτές τα επαγγελματικά εργαλεία και την πρόσβαση στις αγορές που έχουν οι διαχειριστές κεφαλαίων και τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

  "Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεχίζουμε να υπηρετούμε το όραμά μας – αυτή τη φορά με τη δημιουργία της SaxoTraderPRO. Χάρη στο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο και την αποτελεσματική τεχνολογία μας, η SaxoTraderPRO παρέχει έξυπνη και δωρεάν πρόσβαση σε εργαλεία και επίπεδα λειτουργικότητας που μέχρι σήμερα αποτελούσαν προνόμιο λίγων εκλεκτών και συνοδεύονταν από υψηλές χρεώσεις."

  Ο Christian Hammer, επικεφαλής για τις πλατφόρμες στη Saxo Bank, δήλωσε:

  "Γνωρίζουμε ότι οι δραστήριοι επενδυτές και οι θεσμικοί πελάτες μας απαιτούν ασυναγώνιστη πρόσβαση στις παγκόσμιες κεφαλαιαγορές. Παράλληλα αναζητούν υψηλό επίπεδο ελέγχου μέσα από προηγμένα εργαλεία διαπραγμάτευσης, γρήγορη και αξιόπιστη εκτέλεση συναλλαγών, καθώς και πολλές επιλογές παραμετροποίησης, ώστε να ικανοποιούν τις ιδιαίτερες επενδυτικές ανάγκες τους.

  "Για να διασφαλίσουμε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα, αξιοποιήσαμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, όπως την HTML5/JS/REACT που επικοινωνεί με ένα ενιαίο REST API. Σε αυτό έχουν πρόσβαση οι πελάτες μας για να αναπτύξουν τη δική τους εξατομικευμένη λειτουργικότητα στην εκτέλεση συναλλαγών, την παρακολούθηση κινδύνου και τη σύνταξη αναφορών.

  "Δώσαμε στους πελάτες μας ενεργό ρόλο στη διαδικασία δημιουργίας της πλατφόρμας. Λαμβάναμε συνεχώς σχόλια, δημιουργούσαμε πρώιμα πρωτότυπα της πλατφόρμας και πραγματοποιούσαμε δοκιμές (A/B τεστ) με εργαστηριακές μελέτες χρηστικότητας. Με βάση συγκεκριμένα σχόλια από τους χρήστες της δοκιμαστικής έκδοσης, αναπτύξαμε πολλά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, όπως το εργαλείο ανάλυσης περιθωρίου ασφάλισης που διευκολύνει τους πελάτες μας στη διαχείριση του κινδύνου.

  "Είμαι υπερήφανος για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Η SaxoTraderPRO αποτελεί ξεκάθαρα την πρώτη επιλογή για τους δραστήριους επενδυτές και τους θεσμικούς πελάτες που αναζητούν μια πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες και εύχρηστο περιβάλλον, χωρίς μηνιαίες χρεώσεις για τα δικαιώματα χρήσης."

  Τους επόμενους μήνες η πλατφόρμα SaxoTraderPRO θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Saxo Bank, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δανία. Θα ακολουθήσει η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και έπειτα, τον Απρίλιο και τον Μάιο, οι υπόλοιπες χώρες.

  Βασικά χαρακτηριστικά της SaxoTraderPRO:

  Χρηστικότητα: Μια έξυπνη, επαγγελματικού επιπέδου πλατφόρμα συναλλαγών με πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον, για τους δραστήριους επενδυτές.
  •    Υποστηρίζει έως έξι οθόνες και προσαρμόζεται σε όλους τους σταθμούς εργασίας.
  •    Υποστηρίζει περιβάλλον Windows και Mac.
  •    Διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργικότητες, όπως ζουμάρισμα, μεταφορά και απόθεση (drag & drop), εμφάνιση μενού με δεξί κλικ, συνδεδεμένα εργαλεία, δυνατότητες αποθήκευσης και πολλά άλλα.

  Προηγμένα εργαλεία συναλλαγών: Νέα εργαλεία υψηλής απόδοσης για τη διαχείριση και την εκτέλεση εντολών, καθώς και την ανάλυση δεδομένων της αγοράς. 
  •    Αναβαθμισμένο παράθυρο Συναλλαγών με δυνατότητα συναλλαγής με ένα κλικ, συντομεύσεις και πολλά είδη εντολών, όπως οι αλγοριθμικές εντολές. 
  •    Τοποθέτηση και διαχείριση εντολών σε σχέση με το βιβλίο εντολών επιπέδου 2 σε πραγματικό χρόνο.
  •    Πεδία για τον χρόνο και τις πωλήσεις όπου είναι εμφανή σε πραγματικό χρόνο δεδομένα μικρομεταβολών στα χρηματιστήρια.
  •    Επιλογές για "Ισοσκέλιση σε πραγματικό χρόνο" ή "Ισοσκέλιση στο τέλος της ημέρας" για μεμονωμένες συναλλαγές.

  Πρωτοποριακή διαχείριση κινδύνου: Νέα ενοποιημένα εργαλεία διαχείρισης κινδύνου.
  •    Θωράκιση λογαριασμού για την προστασία του συνολικού υπολοίπου.
  •    Παραμετροποίηση των ειδοποιήσεων περιθωρίου ασφάλισης και των αναλύσεων για τη χρήση περιθωρίου ασφάλισης.
  •    Γρήγορο κλείσιμο θέσεων και ακύρωση όλων των εντολών.

  Εξαιρετικά εργαλεία αναφορών: Διαθέσιμες αναφορές στην πλατφόρμα ή με τη μορφή αρχείων PDF και Excel.
  •    Επισκοπήσεις αποδόσεων, μεταξύ αυτών επισκόπηση για πραγματοποιηθέντα και μη πραγματοποιηθέντα κέρδη και ζημίες.
  •    Λεπτομερής ανάλυση για τα κέρδη και τις ζημίες με βάση τον κλάδο, το περιουσιακό στοιχείο, την κατηγορία, το προϊόν, τη χρονική περίοδο κ.ά.
  •    Απόλυτη διαφάνεια στα διαφορετικά στοιχεία χρεώσεων. 
  •    Ολοκληρωμένες αναφορές χαρτοφυλακίου. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων