Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Ιουν-2018 13:04

  Το μήνυμα αλληλεγγύης του Β. Βαρδινογιάννη: Να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το μήνυμα αλληλεγγύης του Β. Βαρδινογιάννη: Να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας

  Του Χάρη Φλουδόπουλου

  Για μια ακόμη χρονιά στην τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Μότορ Όιλ Ελλάς ο πρόεδρος του ομίλου κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης επέλεξε στη σύντομη τοποθέτησή του να στείλει μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, το οποίο βεβαίως συνοδεύτηκε και από την γενναία επιστροφή της κερδοφορίας σε μετόχους και εργαζόμενους. Ὅλοι έχουμε προβλήματα, αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθούμε και να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας” τόνισε ο κ. Βαρδινογιάννης, όπως είχε άλλωστε κάνει και πέρυσι στην ετήσια συνέλευση του 2017.

  Νωρίτερα η ΓΣ των μετόχων είχε εγκρίνει τη διανομή συνολικού μερίσματος 1,3 ευρώ ανά μετοχή (έχει ήδη δοθεί προμέρισμα 0,3 ευρώ και εγκρίθηκε η αποκοπή και διανομή του υπολοίπου 1 ευρώ). 

  Όπως και πέρυσι έτσι και για τη χρήση του 2017 η ΓΣ μετά από πρόταση του ΔΣ ενέκρινε επίσης την επιστροφή μέρους των κερδών 10,6 εκατ. ευρώ στους 1.300 εργαζόμενους και στελέχη του ομίλου της ΜΟΗ.

  Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι μας κινούν τις μηχανές και την προσπάθεια του ομίλου, ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΜΟΗ Π. Τζαννετάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε παρουσιάσει τα μεγέθη ρεκόρ της Μότορ Όιλ, με την παραγωγή, την κερδοφορία και τις πωλήσεις να διαμορφώνονται σε επίπεδα ρεκόρ.

  Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη χρονιά που προτείνεται η διανομή κερδών στους εργαζόμενους της ΜΟΗ. 

  Η ΓΣ ενέκρινε ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων