Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Ιουν-2018 19:28

  Σφακιανάκης: Οι δηλώσεις συμμετοχής των βασικών μετόχων στην ΑΜΚ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε. εξασκώντας πλήρως τα δικαιώματα προτίμησης που τους αναλογούν και καλύπτοντας πρόσθετες νέες μετοχές μέσω της διαδικασίας προεγγραφής δηλώνουν οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 49,39% και κ. Σταύρος Τάκη με ποσοστό συμμετοχής 31,55%.

  Ειδικότερα, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με τις από 30 Μαΐου 2018 νέες δηλώσεις προθέσεων των βασικών μετοχών που παρέλαβε στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 4.1.3.13.2 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών:

  α)  ο βασικός μέτοχος Σφακιανάκης Συμμετοχών Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής 49,39%, δηλώνει ότι η πρόθεσή του είναι να συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου  2018 εξασκώντας πλήρως τα δικαιώματα προτίμησης που του αναλογούν και καλύπτοντας πρόσθετες νέες μετοχές μέσω της διαδικασίας προεγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κατ΄εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, καταβάλλοντας από τις ως άνω ενέργειες το συνολικό ποσό των τριών εκατομμυρίων εκατό χιλιάδων Ευρώ (€ 3.100.000). Τέλος, προτίθεται να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής του στην Εταιρεία, όπως θα διαμορφωθεί μετά τη, σύμφωνα με τα ανωτέρω, συμμετοχή του στην εν λόγω αύξηση έως την ολοκλήρωση της αύξησης αυτής και την εισαγωγή των προερχομένων από την αύξηση νέων μετοχών, καθώς και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης των εν λόγω μετοχών στο Χ.Α. Επιπλέον, δηλώνει ότι έχει ήδη προκαταβάλει έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνολικό ποσό 1.500.000 ευρώ.

  Η παρούσα αντικαθιστά την από 30/1/2018 δήλωση προθέσεών του.

  β)  ο βασικός μέτοχος κ. Σταύρος Τάκη με ποσοστό συμμετοχής 31,55%, δηλώνει ότι η πρόθεσή του είναι να συμμετέχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου  2018 εξασκώντας πλήρως τα δικαιώματα προτίμησης που του αναλογούν και καλύπτοντας πρόσθετες νέες μετοχές μέσω της διαδικασίας προεγγραφής, σύμφωνα με τους όρους και τις διαδικασίες που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, κατ΄ εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, καταβάλλοντας από τις ως άνω ενέργειες το συνολικό ποσό  δύο εκατομμύρια Ευρώ (€ 2.000.000). Τέλος, προτίθεται να διατηρήσει το ποσοστό συμμετοχής που κατέχει στην Εταιρεία, όπως θα διαμορφωθεί μετά τη, σύμφωνα με τα ανωτέρω, συμμετοχή του στην εν λόγω αύξηση έως την ολοκλήρωση της αύξησης αυτής και την εισαγωγή των προερχομένων από την αύξηση νέων μετοχών, καθώς και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης των εν λόγω μετοχών στο Χ.Α. Επιπλέον, δηλώνει ότι έχει ήδη προκαταβάλει έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνολικό ποσό 2.000.000 ευρώ.

  Η παρούσα αντικαθιστά την από 30/1/2018 δήλωση προθέσεών του.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων