Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Ιουν-2018 15:55

  Ο Δημήτρης Μανίκης επιεκφαλής της Wyndham για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ο Δημήτρης Μανίκης επιεκφαλής της Wyndham για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική

  Ο Έλληνας manager Δημήτρης Μανίκης, αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

  Προερχόμενος από μια μακρά, επιτυχή καριέρα στην RCI – παγκόσμιο ηγέτη στο πεδίο των υπηρεσιών "vacation exchange”, ο κ. Μανίκης,  θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη όλων των brand της Wyndham Hotels & Resorts, καθώς και για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης,  τόσο των νέων, όσο και των υφιστάμενων franchise και των λοιπών υπό διαχείριση ξενοδοχείων στην περιοχή EMEA.

  Όπως υπενθυμίζεται στην ίδια ανακοίνωση,  η Wyndham  εισήλθε στην αγορά της Ελλάδας, το Δεκέμβριο του 2016 με τα εγκαίνια του Wyndham Grand Athens. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν συνολικά επτά ξενοδοχεία της Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα, ενώ ενδεικτικό της σημασίας που δίνει η  Wyndham Hotel & Resorts στην ελληνική αγορά αποτελεί το γεγονός ότ,ι τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν ανοίξει επτά ξενοδοχεία, τα οποία αντιστοιχούν σε ένα αριθμό περίπου 1.300 δωματίων.

  Παράλληλα, με ξεχωριστή ανακοίνωση, γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου, το spinoff της Wyndham Hotels & Resorts από την Wyndham Worldwide.

  "Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στο ήδη επιτυχημένο μας επιχειρηματικό πλάνο βασιζόμενοι πάνω σε ένα δυναμικό μοντέλο, συνδυάζοντας την περιορισμένη έκθεση σε ακίνητα, με την απόδοση του ιδιαίτερα επιτυχημένου πορτφόλιο από brands που κατέχουν κυρίαρχη θέση  στο χώρο  των οικονομικών και των μεσαίας κλίμακας ξενοδοχείων", δήλωσε ο Geoff Ballotti, CEO της Wyndham Hotels & Resorts. "Ως ο μεγαλύτερος franchisor ξενοδοχείων στον κόσμο, έχοντας αποδείξει την ικανότητά μας να δημιουργούμε αξία μέσα από εξαγορές και οργανική ανάπτυξη, θα εξακολουθήσουμε να ενδυναμώνουμε τις πλατφόρμες πιστότητας και τεχνολογίας που αναπτύσσουμε, στοχεύοντας στην αύξηση της απευθείας διανομής πελατείας στους ιδιοκτήτες και στους franchisees, με χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση στον καθημερινό ταξιδιώτη".

  Όπως είχε ανακοινωθεί, οι κάτοχοι κοινών μετοχών της Wyndham Worldwide έλαβαν μία κοινή μετοχή της Wyndham Hotels & Resorts για κάθε μετοχή της Wyndham Worldwide που είχαν στην κατοχή τους στις 18 Μαΐου 2018. Μετά το spinoff, η Wyndham Hotels & Resorts έχει περίπου 100 εκ. μετοχές σε κυκλοφορία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων