Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Ιουν-2018 08:29

  Το "εξαιρετικό" timing για τον CFO της Folli Follie

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Το "εξαιρετικό" timing για τον CFO της Folli Follie

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:14

  Ορισμένοι άνθρωποι έχουν ίσως αυτό που λέμε... έκτη αίσθηση. Λειτουργούν σε άψογο timing. Πάρτε για παράδειγμα τον CFO του Folli Follie Group κ. Φραγκίσκο Γρατσώνη, που αναζήτησε διέξοδο κυριολεκτικά λίγο πριν ξεσπάσει η θύελλα, καθώς επελέγη για τη θέση συμβούλου στο διοικητικό συμβούλιο του Υπερταμείου.

  Στη σχετική ενημέρωση, αναφέρονταν ως τομείς εμπειρίας του οι στρατηγικές εταιρικές επενδύσεις, τα χρηματοοικονομικά, ο έλεγχος και η διαχείριση κινδύνων. Ερώτημα βέβαια δημιουργείται εάν προβλέπεται παράλληλη απασχόληση του CFO μιας εισηγμένης εταιρείας σε έναν ουσιαστικά κρατικό οργανισμό του μεγέθους και της σημασίας του υπέρ-ταμείου...

  Εικάζεται, πάντως, ότι ο κ. Γρατσώνης θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν τις δικές τους γνώσεις, εκτιμήσεις και απόψεις για το πολυτάραχο ζήτημα της Folli Follie.

  Καθώς, άλλωστε, είναι και ο οικονομικός διευθυντής που συνέταξε τον ισολογισμό της εταιρείας για τη χρήση 2017. Ο κ. Γρατσώνης τοποθετήθηκε CFO της Folli Follie το 2013 και είναι γνώστης καταστάσεων και πραγμάτων.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων