Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Μαϊ-2018 11:24

  Ενδυναμώνεται η στρατηγική συμμαχία της ελληνικής Golden Cargo με την Lufthansa

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δυνατότητα ταχύτατης εξαγωγής και παράδοσης ναυτιλιακών εφοδίων και ανταλλακτικών από την Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου προς οιονδήποτε προορισμό διεθνώς σε συνεργασία με την Lufthansa Cargo παρέχει η ελληνική εταιρεία Golden Cargo, καθιστάμενη πρωτοπόρος διεθνώς. Η εταιρεία έχει ήδη στο πελατολόγιο της περισσότερα από 2.500 ελληνόκτητα πλοία των οποίων τις σχετικές ανάγκες εξυπηρετεί. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που αποκτά τη δυνατότητα απλουστευμένων εξαγωγών με βάση το δίκαιο της ΕΕ και επιδιώκει να αναπτυχθεί περαιτέρω ως πολυεθνική με δικό της διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων υπηρεσιών στη Θαλάσσια Εφοδιαστική Αλυσίδα. 

  Η συνεργασία με την Lufthansa ξεκίνησε πριν δυο χρόνια αλλά διευρύνεται συνεχώς   με   νέες υπηρεσίες όπως η  Marine που περιλαμβάνει τη συμμετοχή της Golden Cargo πριν και μετά την πτήση δηλαδή στο "πρώτο και τελευταίο μίλι". Παράλληλα η εταιρεία λάνσαρε και την νέα ψηφιακή ναυτιλιακή πλατφόρμα Maritime Web Suite, σε συνεργασία με την Online Data, ως καινοτόμο εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση των παραγγελιών. 

  Η Golden Cargo, συμφερόντων του ομίλου Βενιάμη, είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε τον ορό Maritime Logistics στην Θαλάσσια εφοδιαστική αλυσίδα σε ένα περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό από μεγάλα πολυεθνικά σχήματα. Προσφέρει δε σε συνεργασία με την Lufthansa Cargo μια νέα υπηρεσία αερομεταφοράς για τη ναυτιλιακή βιομηχανία στα πρότυπα των αντίστοιχων προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρονιά για εξειδικευμένους εμπορικούς & βιομηχανικούς τομείς.

  "Έχοντας αντιληφθεί την ανάγκη της ναυτιλίας για ένα concept μεταφοράς και ολοκληρωμένης κάλυψης των λειτουργικών αναγκών των πλοίων με συνεχή υποστήριξη κάτω από ένα κεντρικό σημείο ελέγχου και διαχείρισης όπως αυτό που προσφέρουμε εδώ και 29 χρονιά αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε τον κορυφαίο αερομεταφορέα εμπορευμάτων Lufthansa Cargo και να σχεδιάσουμε από κοινού ένα νέο εξειδικευμένο προϊόν" εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Golden Cargo, Kωστής Aχλαδίτης.

  Η μακροχρόνια συνεργασία με τον γερμανικό αερομεταφορέα και η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε επιβραβεύτηκε από την Lufthansa Cargo με την συμπερίληψη της Golden Cargo στο partnership program που προωθεί ο Γερμανικός όμιλος. 

  Ο συνδυασμός του διεθνούς δικτύου συνεργατών της Golden Cargo και το πυκνό δίκτυο κάλυψης της Lufthansa Cargo αποτελούν ένα εγγυημένης ποιότητας κανάλι διεκπεραίωσης των μεταφορικών αναγκών οποιασδήποτε ναυτιλιακής εταιρείας.
              
  Η σταδιακή εφαρμογή της διαδικασίας που ξεκίνησε από την Ελλάδα και συνεχίζεται επιτυχώς από τα consolidation hubs της Ολλανδία και της Ν. Κορέας έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα εξής: ειδικό κωδικό διαχείρισης για τα ανταλλακτικά πλοίων και άρα υψηλότερη προτεραιότητα έναντι άλλων εμπορευμάτων, διασφάλιση του απαιτούμενου χώρου εντός του μεταφορικού μέσου, δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης καθ όλα τα στάδια μεταφοράς μέχρι και την άφιξη στον τελικό προορισμό, επιχειρησιακή υποστήριξη και δυνατότητα αναβάθμισης προτεραιότητας όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, και, ενιαίο κόστος ανά γεωγραφική περιοχή και όχι μόνο ανά προορισμό. 

  Στόχος είναι τα ανταλλακτικά και τα εφόδια των πλοίων να αποκτήσουν την δική τους εμπορευματική ταυτότητα και με αυτό τον τρόπο να διασφαλίζεται η έγκαιρη μεταφορά τους οπού υπάρχει ανάγκη. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων