Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Μαϊ-2018 21:03

  Cenergy: Νέος οικονομικός διευθυντής ο κ. Αλέξανδρος Μπένος

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το διορισμό του κ. Αλέξανδρου Μπένου ως νέου Οικονομικού Διευθυντή και μέλους της Εκτελεστικής Διοίκησης της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του κ. Θεόδωρου Παναγόπουλου ανακοινώνει η Cenergy Holdings.

  Με ξεχωριστή ανακοίνωση η εταιρεία ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 29ης Μαΐου 2018 αποφάσισε τα εξής:

  - Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων
  χρήσης.

  - Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

  - Απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Jacques Moulaert ως μέλους του Διοικητικού
  Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού
  Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.


  - Ανανέωση της θητείας του κ. William Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  - Ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Rutkowski πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  - Ανανέωση της θητείας της κας Margaret Zakos ως ανεξάρτητου μέλους του
  Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Η κα. Zakos πληροί τα κριτήρια
  ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  - Έγκριση της Έκθεσης Αμοιβών για το οικονομικό έτος 2017, όπως αυτή ορίζεται στην ετήσια έκθεση του 2017 καθώς και της πολιτικής αμοιβών.

  - Έγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων