Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Μαϊ-2018 16:46

  Ο Gabriel Grego "ξαναχτυπά"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ο Gabriel Grego "ξαναχτυπά"

  Την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αναστείλει την διαπραγμάτευση των μετοχών της Folli Follie Group επικροτεί ο Gabriel Grego, Managing Partner του QMC, με ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, ενώ εκφράζει την ικανοποίηση του για την θέση που υιοθέτησε η εταιρεία του ποντάροντας κατά της μετοχής.

  "Φυσικά οι ρυθμιστικές αρχές θα έχουν τον τελευταίο λόγο για την κατάσταση και μέχρι να αποφανθούν με οριστικό τρόπο το QCM θα περιμένει πριν προχωρήσει στην ανακήρυξη της 'νίκης'. Φυσικά, τρεις εβδομάδες μετά την έκθεση δεν έχουμε δει πληροφορίες που να αντικρούουν τη θέση μας και πολλά νέα στοιχεία που φαίνεται ξεκάθαρα να την επιβεβαιώνουν", αναφέρει ο ισχυρός άνδρας του QMC και προσθέτει:

  "Θεωρώ ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της FF ήταν η σωστή δράση από την πλευρά των ρυθμιστικών αρχών σε αυτό το σημείο. Στην πραγματικότητα, θεωρώ ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενήργησε από την αρχή με πολύ επαγγελματικό τρόπο.

  Η καθυστέρηση στην παροχή στοιχείων για τα ταμειακά διαθέσιμα είναι ένα στοιχείο μεγάλης ανησυχίας: όπως πολλοί παρατηρητές έχουν σωστά επισημάνει, αυτό του είδους η πληροφορία σε γενικές γραμμές είναι δυνατό να παραχθεί σε μερικές ώρες. Η αδυναμία της FF να παρουσιάσει κάτι το ουσιώδες μέσα στις τελευταίες τρεις εβδομάδας είναι χαρακτηριστική, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν παρείχαν κάποια λογική εξήγηση για την καθυστέρηση αυτή.

  Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για το μέγεθος, το χρονοδιάγραμμα ή την κατάσταση των θέσεων μας (long ή shorts). Μπορώ ωστόσο να δηλώσω ότι είμαστε ικανοποιημένοι για το ότι κάναμε, για μία ακόμη φορά, τη μικρή συνεισφορά μας στην ομαλότερη λειτουργία των αγορών και για το ότι απομακρύναμε αυτό που θεωρούμε πως μπορεί να είναι το "σάπιο μήλο" από το καλάθι. Αν και νιώθουμε συμπάθεια για τους πολλούς επενδυτές που μπορεί να έχασαν χρήματα δείχνοντας εμπιστοσύνη στη διοίκηση της FF, μας ενθαρρύνει το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως μπορεί να σώσαμε πολλούς περισσότερους πιθανούς επενδυτές από το να αγγίξουν ποτέ τη μετοχή.

  Στο μέλλον, θα θέλαμε όλες τις εταιρείες που παραπλανούν εκεί έξω να γνωρίζουν ότι το QCM θα παρακολουθεί και θα χτυπήσει ξανά για να προστατεύσει τους μικρούς επενδυτές και να δημιουργήσει πλούτο για τους μετόχους μας στη διαδικασία. 

  Gabriel Grego"

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων