Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Μαϊ-2018 13:43

  Καράτζη: Στις 16 Ιουνίου η ΓΣ για τη διάθεση κερδών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Καράτζη για την, μεταξύ άλλων, έγκριση διάθεσης κερδών του 2017. Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

   

  1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 1/1 έως 31/12/2017, μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. 
  2. Έγκριση διάθεσης κερδών χρήσεως 2017.
  3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την κλεισθείσα χρήση 2017.
  4. Έγκριση αμοιβών μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
  5. Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2018 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  6. Τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της εταιρείας.
  7. Επικύρωση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για αύξηση υφιστάμενων εταιρικών εγγυήσεων σε συμβάσεις τραπεζικών πιστώσεων της θυγατρικής ΚΕΝ ΑΕ.
  8. Διάφορα άλλα θέματα.

   

  Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί από το καταστατικό και το νόμο απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα συγκληθεί  Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 30η  Ιουνίου 2018, στον ίδιο χώρο, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ. Εφόσον δεν επιτευχθεί και κατά τη συνεδρίαση εκείνη η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία θα συγκληθεί Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, στον ίδιο χώρο, την 14η Ιουλίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης πιθανών Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα αναφερόμενα ανωτέρω, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων