Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 24-Μαϊ-2018 13:41

  Φωκίων Καραβίας: Σημαντικός παίκτης στην αγορά της Σερβίας η Eurobank Serbia

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Φωκίων Καραβίας: Σημαντικός παίκτης στην αγορά της Σερβίας η Eurobank Serbia

  Σημαντικό παίκτη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Σερβίας χαρακτήρισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας τη Eurobank Serbia, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Βελιγράδι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων λειτουργίας της.

  Ο κ. Καραβίας υπογράμμισε τη σημασία που έχουν οι διεθνείς δραστηριότητες για τον Όμιλο Eurobank και σημείωσε ότι προσδοκάται πως αυτές οι δραστηριότητες θα εξακολουθήσουν να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο για τον Όμιλο και μελλοντικά.

  Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Στ. Ιωάννου, κάνοντας αναφορά στο ότι είχε διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Τράπεζας στη Σερβία στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που η Τράπεζα έχει αποκτήσει σημαντική θέση στην αγορά της Σερβίας. "Η ενίσχυση των ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών, που υπάρχουν ήδη μεταξύ των χωρών της περιοχής, μπορεί να αποδειχθεί μια ευνοϊκή κατάσταση για όλους. Μπορούμε να είμαστε ένας σημαντικός παίκτης στην αγορά της Σερβίας ελπίζοντας να συμβάλλουμε στην ευημερία του σερβικού λαού και της σερβικής οικονομίας" δήλωσε.

  Στη δική της παρέμβαση, η πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank Serbia Sl. Pavlovic, αναφερόμενη στην πορεία και τις προοπτικές της τράπεζας σημείωσε: 

  "Είμαστε υπερήφανοι που η Eurobank Serbia είναι τράπεζα πρώτης επιλογής για τους πελάτες μας. Τα τελευταία χρόνια εδραιώσαμε τις δραστηριότητές μας, διατηρήσαμε μια ισορροπημένη ανάπτυξη και πετύχαμε να κατατασσόμαστε στις πρώτες δέκα τράπεζες της χώρας. Η Eurobank Serbia διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή βάση, η οποία αντιστοιχεί στο 8% των συνολικών κεφαλαίων του τραπεζικού τομέα στη Σερβία και αποτελεί μια σημαντική εγγύηση σταθερότητας για τους εταίρους μας, τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας. Το περασμένο έτος ήταν πολύ επιτυχημένο για την Τράπεζα. Οι χορηγήσεις αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 15%, κατανεμημένες ομοιόμορφα μεταξύ της λιανικής τραπεζικής και της τραπεζικής επιχειρήσεων. Βελτιώσαμε τη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσω των ψηφιακών καναλιών και επεκτείναμε την πελατειακή μας βάση. Το 2017, η Eurobank Serbia δημιούργησε κέρδη προ φόρων ύψους 2,5 δισ. δηναρίων, σημειώνοντας αύξηση 17% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του 2016. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις στις συναλλαγές μας. Θα επικεντρωθούμε στην τραπεζική των μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, χωρίς να παραμελήσουμε τους άλλους πελάτες μας στη λιανική τραπεζική, προσφέροντας τους υπηρεσίες και προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις στον τραπεζικό κλάδο".

  Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Eurobank Serbia έχει αναγνωριστεί ως μια σταθερή επιχειρηματική οντότητα, υποστηρίζοντας τους πελάτες της αλλά και την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται. Το πρόγραμμα Investtiramo u evropske vrednosti (Investing in European Values) της Τράπεζας έχει επενδύσει περισσότερα από €4,5 εκατ. μέχρι στιγμής στην εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την κοινωνική ένταξη. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος "Škola kao nacrtana za vas” (Picture-Perfect) 22.000 κάτοχοι της κάρτας "Veliko srce” (Big Heart) μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών σε σερβικά σχολεία.
   
  Η Eurobank Serbia ανοίγει το νέο της κεφάλαιο προσβλέποντας σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και σε νέους πελάτες, ενεργώντας υπεύθυνα απέναντι σε όλους τους ενδιαφερόμενους - πελάτες, μετόχους, εργαζόμενους και την τοπική κοινότητα - επιδιώκοντας να παραμείνει η τράπεζα πρώτης επιλογής για τους πελάτες της, προστίθεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων