Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Μαϊ-2018 16:33

  Δύο νέα στελέχη στη διοικητική ομάδα της Interamerican

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ομάδα της ανώτατης ηγεσίας της υπό τον Γιάννη Καντώρο, Διευθύνοντα Σύμβουλο, ανανεώνει η Interamerican, με δύο αντικαταστάσεις στις κομβικές θέσεις του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών. Καθήκοντα Γενικών Διευθυντών αναλαμβάνουν, αντιστοίχως, οι Vincent Teekens και Μurat Erzincanli, που εντάσσονται και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

  Ο Vincent Teekens αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου τα καθήκοντα του επικεφαλής των ασφαλιστικών εργασιών της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον απελθόντα Besim Jawad. Ο κ. Teekens εργάζεται στον όμιλο ACHMEA από το 2014 και έως πρόσφατα, ήταν Γενικός Διευθυντής Εργασιών της Τράπεζας της ACHMEA. Χαρακτηρίζεται από εξειδικευμένες γνώσεις στο πεδίο των τραπεζικών και ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.

  O Murat Erzincanli διαδέχεται στη θέση του επικεφαλής των Οικονομικών Υπηρεσιών της Interamerican από την 1η Ιουλίου τον Martin Hargas, μετά από την τετραετή ευδόκιμη υπηρεσία του δεύτερου στην εταιρεία. Ο κ. Erzincanli διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα του Finance&Risk, έχοντας εργαστεί στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και την Ολλανδία.

  Αναφερόμενος στη στελέχωση της Interamerican​​​​​​​ από τα δύο νέα διοικητικά πρόσωπα, ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος, επισημαίνει: "Στην επιτυχή πορεία της Interamerican​​​​​​​ στον δρόμο της επαναλαμβανόμενης κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης έχουν συμβάλει κατά περιόδους ικανά στελέχη, που προέρχονται από τη μητρική ACHMEA. Ευχαριστούμε τον BesimJawad και τον MartinHargas για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην εταιρεία και καλωσορίζουμε, με ανάλογες προσδοκίες, τον VincentTeekensκαι τον MuratErzincanli, υπολογίζοντας ιδιαίτερα στην εξαιρετική κατάρτιση, τεχνογνωσία και εμπειρία τους".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων