Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Μαϊ-2018 14:36

  Quest Συμμετοχών: Στις 14 Ιουνίου η Γ.Σ. για αγορά ιδίων μετοχών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 14 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Quest Συμμετοχών με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την αγορά ιδίων μετοχών.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στις 14 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, 5ος όροφος – Καλλιθέα Αττικής, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

  1. Υποβολή για έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31ης Δεκεμβρίου 2017 (ατομικών και ενοποιημένων), σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ), μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

  2. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη για αποζημίωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τη χρήση που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2017 και έγκριση των διαχειριστικών πράξεων και των πράξεων εκπροσώπησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

  3. Εκλογή ελεγκτικής εταιρείας Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο της
  οικονομικής διαχείρισης και τον έλεγχο για το φορολογικό πιστοποιητικό της χρήσης 1/1/2018 – 31/12/2018 και ορισμός της αμοιβής της ελεγκτικής εταιρείας.

  4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2017 και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων για τη χρήση 2018.

  5. Χορήγηση αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε διευθυντές της Εταιρείας για διενέργεια των πράξεων που προβλέπονται στο άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/20, όπως ισχύει.

  6. Αγορά ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/20, όπως ισχύει – Παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.

  7. Διάφορες ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων