Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Μαϊ-2018 17:35

  Λάμψα: Στις 15/6 η Τακτική Γενική Συνέλευση

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 15/6, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η η Τακτική Γενική Συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ" με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρείας και διανομή κερδών για τη χρήση που έληξε, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών της Επιτροπής Ελέγχου.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 15.06.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 1:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στην Αθήνα (οδός Β.Γεωργίου Α΄ 1), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων.

  1. Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Ε-ταιρείας και διανομή κερδών για τη χρήση που έληξε 31.12.2017, μετά της Ετήσιας Έκθεσης του Δ.Σ. και της Έκθεσης Ελέγχου των ανεξάρτητων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

  2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 2017.

  3. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) για τη χρήση 2018 και έγκριση της αμοιβής τους.

  4.Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της χρήσης 2017 και προέγκριση των αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2018.

  5. Ανακοίνωση στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εκλογής νέου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

  6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  7. Εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου.         

  8. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων