Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Μαϊ-2018 17:12

  Ελβιεμέκ: Νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου εξέλεξε η έκτακτη ΓΣ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την εκλογή νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελβιεμέκ. 

  Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν 19 μέτοχοι και εκπρόσωποι μετόχων που αντιπροσώπευσαν 6.678.562 μετοχές της εταιρείας, επί συνόλου μετοχών 7.085.888, ήτοι ποσοστό 94,25% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

  Η Γενική Συνέλευση, επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης, που ήταν η εκλογή νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου του Ν. 4449/2017, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων και η επανασυγκρότηση της Επιτροπής, ενέκρινε, κατόπιν πρότασης του Διοικητικού Συμβουλίου, την εκλογή – επανασυγκρότηση της Επιτροπής, με ψήφους 5.420.569 υπέρ, ήτοι ποσοστό 76,49% του μετοχικού κεφαλαίου και 1.257.993 κατά, ήτοι ποσοστό 17,75% του μετοχικού κεφαλαίου, την οποία απαρτίζουν οι:

  1.  Ανδρέας Παπαδάκης του Θεοδώρου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

  2.  Δημήτρης Ρεμαντάς του Νικολάου, μη εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου και

  3.  Αφροδίτη Πετρίδου του Ναπολέοντος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό Μέλος ΔΣ, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

  Επισηµαίνεται ότι τα ανωτέρω στελέχη διαθέτουν αποδεδειγµένα επαρκή γνώση στον τοµέα που δραστηριοποιείται η εταιρεία, ενώ ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Παπαδάκης, όσο και το µέλος κα. Αφροδίτη Πετρίδου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της Εταιρείας, πληρούν τις προϋποθέσεις περί ανεξαρτησίας των διατάξεων του ν. 3016/2002. Επιπλέον, ο κ. Παπαδάκης διαθέτει αποδεδειγµένα επαρκή γνώση στη λογιστική και ελεγκτική.

  Η θητεία των νέων μελών της Επιτροπής Ελέγχου θα έχει διάρκεια ίση με την αντίστοιχη του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι έως την 28.08.2022, παρατεινόμενη αυτόματα, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί μετά την κατά τα άνω λήξη της θητείας τους.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων