Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 18-Μαϊ-2018 20:39

  Attica Bank: Με 90 εκατ. ευρώ συμμετείχαν στην ΑΜΚ οι παλαιοί μέτοχοι

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Attica Bank: Με 90 εκατ. ευρώ συμμετείχαν στην ΑΜΚ οι παλαιοί μέτοχοι

  Το ποσό των 90 εκατ. ευρώ προσεγγίζει η ολοκλήρωση της άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης των παλαιών μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Τη Δευτέρα 21 Μαΐου θα συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για να πιστοποιήσει το ακριβές  ποσό της συνολικής καταβολής και να διανείμει τα αδιάθετα, όπως ο νόμος ορίζει, καθώς και να προβεί στις προβλεπόμενες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

  Συνεχίζοντας τις επαφές της με ενδιαφερόμενους επενδυτές του εξωτερικού, η Διοίκηση της Attica Bank εκφράζει την ικανοποίηση της, για την μέχρι τώρα πορεία θωράκισης της κεφαλαιακής της βάσης, με συνολικό δείκτη, ο οποίος κατά την 31/12/2017 ανερχόταν σε ποσοστό 14,7%, και σήμερα, παρά την μη προσμέτρηση από 01/01/2018 των προνομιούχων μετοχών στα εποπτικά κεφάλαια της Τράπεζας, παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα.  

  Όπως αναφέρει η Διοίκηση της Attica Bank θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυσή της, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδίου και της ιδιωτικοποίησής της. 


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων