Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Μαϊ-2018 20:03

  GMI: Μια νέα ασφαλιστική εταιρεία στην ελληνική αγορά

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η GMI, GasanMamo Insurance Limited, ανακοίνωσε την  έναρξη των εργασιών της στην Ελλάδα, μέσω της ΕΛΠΑ Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις Ασφαλίσεις Οχημάτων, Σπιτιών, Υγείας, Σκαφών, Επιχειρήσεων, Ιδιοκτητών, Συγκροτημάτων Κατοικιών και Γραφείων καθώς και στις Ταξιδιωτικές Ασφαλίσεις.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η GMI είναι η σημαντικότερη εταιρεία στην Μάλτα με ιστορία που ξεκινά από το 1947 και μερίδιο αγοράς άνω του 60%, παρουσιάζει δε σημαντικά κέρδη και υψηλότατο δείκτη φερεγγυότητας 267%.

  Η εταιρεία με τη σημερινή της ονομασία ιδρύθηκε το 1999 μετά τη συνένωση δύο κορυφαίων παρόχων ασφαλιστικών προϊόντων, της GasanMamo Agency και της Galdes & Mamo Ltd ενώ το 2003 αδειοδοτήθηκε ως εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων.

  Έκτοτε έχει επεκτείνει τις εργασίες της εκτός των συνόρων, στην Γαλλία, την Κύπρο, την Πολωνία και τώρα στην Ελλάδα.

  Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την ΕΛΠΑ Ασφάλειες, ξεκινά με τον κλάδο αυτοκινήτου και θα επεκταθεί σταδιακά σε όλους τους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων.

  Το Ελληνικό χαρτοφυλάκιο του κλάδου αυτοκινήτου καλύπτεται αντασφαλιστικά με αναλογική αντασφάλιση  σε ποσοστό 90% από κορυφαίους παγκοσμίου κύρους Αντασφαλιστές.

  Η αποκλειστική συνεργασία της GMI με την ΕΛΠΑ Ασφάλειες δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες της ΕΛΠΑ Ασφάλειες αφού τους προσφέρεται η δυνατότητα προσφοράς ανταγωνιστικών ασφαλίστρων και άριστης εξυπηρέτησης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων