Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Μαϊ-2018 11:37

  Γ. Καραγιάννης: Κρατάμε όλες τις θέσεις εργασίας, αποκαθιστούμε ταχύτατα τις ζημιές στο εργοστάσιο της Sunlight

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Γ. Καραγιάννης: Κρατάμε όλες τις θέσεις εργασίας, αποκαθιστούμε ταχύτατα τις ζημιές στο εργοστάσιο της Sunlight

  Θα διατηρηθούν ακέραιες όλες οι θέσεις εργασίας και οι ζημιές θα αποκατασταθούν ταχύτατα, υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος του ομίλου Olympia Γιάννης Καραγιάννης, δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας για τη Sunlight, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο στο Νέο Όλβιο της Ξάνθης. Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος για το μεγαλύτερο εργοστάσιο βιομηχανικών μπαταριών στην Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με συστηματική δουλειά και σήμερα εξάγει σε όλο τον κόσμο. 

  Αναλυτικά ο κ. Καραγιάννης δήλωσε: "Είμαστε πολύ περήφανοι για το εργοστάσιό μας που με τη συστηματική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και εξάγει σε όλο τον κόσμο. Παρά το χθεσινό δυσάρεστο συμβάν θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα διατηρήσουμε ακέραιες όλες τις θέσεις εργασίας, θα αποκαταστήσουμε ταχύτατα τις ζημίες στο τμήμα του εργοστασίου που έχει πληγεί και θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο από πριν. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά με τις τοπικές αρχές για οτιδήποτε χρειαστεί".

  Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, η Διοίκηση της SUNLIGHT βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς της περιοχής από την πρώτη στιγμή, και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς. 
   
  Η Διοίκηση της εταιρίας θα προχωρήσει άμεσα στην πλήρη εκτίμηση της κατάστασης και των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά σε τμήμα του εργοστασίου, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αποκατάστασή τους.Δεσμεύεται δε, ότι η παραγωγική δραστηριότητα  θα επανέλθει το συντομότερο δυνατόν για τη συνέχιση της εξυπηρέτησης των ανά τον κόσμο πελατών της. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης των ζημιών, θα διατηρηθούν στο ακέραιο όλες οι θέσεις εργασίας.Επιπλέον η εταιρία με δική της πρωτοβουλία προχώρησε σε συνεργασία με εξειδικευμένη Περιβαλλοντική Τεχνική Συμβουλευτική  εταιρεία για την άμεση διενέργεια πρόσθετων περιβαλλοντικών ελέγχων και μετρήσεων στην περιοχή του εργοστασίου, επιπρόσθετα των προληπτικών ελέγχων που διενεργούν οι αρμόδιοι φορείς.

  Διαβάστε ακόμη: 

  Σε πλήρη λειτουργία εντός 6 μηνών το εργοστάσιο της Sunlight στην Ξάνθη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων