Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Μαϊ-2018 10:32

  MIG: Δεν έχει γίνει αποδέκτης προσφοράς για την Attica από την Fortress

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  MIG: Δεν έχει γίνει αποδέκτης προσφοράς για την Attica από την Fortress

  Η MIG γνωστοποιεί με ανακοίνωση της -κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς- ότι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης οποιασδήποτε δεσμευτικής προσφοράς για την εξαγορά της συμμετοχής της στην "ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (ATTICA) από την "FORTRESS INVESTMENT GROUP" (FORTRESS)

  Η εταιρεία επαναλαμβάνει παράλληλα ότι θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

  Για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού η εταιρία υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές κοινού ομολογιακού δανείου της εταιρίας, το ανεξόφλητο υπόλοιπο του οποίου ανέρχεται σε 142,5 εκατ. ευρώ και το οποίο εξασφαλίζεται με ενέχυρο επί μετοχών, μεταξύ άλλων, της ATTICA.

  Από την πλευρά της η ATTICA παραπέμπει στην ανακοίνωση της MIG και υπενθυμίζει ότι τα επενδυτικά κεφάλαια της FORTRESS είναι ομολογιούχοι δανειστές της Εταιρίας, αφενός κοινού ομολογιακού δανείου και αφετέρου ομολογιακού δανείου μετατρέψιμου σε μετοχές, τα οποία εκδόθηκαν το 2014, χωρίς να έχουν εξασκήσει μέχρι σήμερα οποιοδήποτε δικαίωμα μετατροπής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων