Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Μαϊ-2018 10:14

  Frigoglass: Ζητά το "πράσινο φως" από τους ομολογιούχους για την πώληση της Frigoglass Jebel Ali

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Frigoglass: Ζητά το "πράσινο φως" από τους ομολογιούχους για την πώληση της Frigoglass Jebel Ali

  Τη διαδικασία λήψης συγκατάθεσης από τους δανειστές για την πώληση της θυγατρικής Frigoglass Jebel Ali FZE δρομολογεί η Frigoglass.

  Ειδικότερα, σε συνέχεια της ανακοινωθείσας κατά την 2α Απριλίου 2018 πώληση της εταιρείας Frigoglass Jebel Ali FZE (η "Πώληση της FJA”) από την Frigoglass ABEE, η εταιρεία ανακοινώνει σήμερα ότι η θυγατρική της Frigoglass Finance B.V. (η "Εκδότρια”) θα αναζητήσει τη συγκατάθεση των κατόχων των ομολογιών με προνομιακή εξασφάλιση της Εκδότριας, ποσού €79.394.180 που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2021 (οι "Ομολογίες”).

  Η Εκδότρια αναζητεί τη συγκατάθεση των κατόχων των Ομολογιών αναφορικά με την Πώληση της FJA καθώς και ορισμένα άλλα θέματα τεχνικής και νομικής φύσεως (οι "Προτεινόμενες Τροποποιήσεις”) μέσω της επιστολής συγκατάθεσης και δήλωσης αποποίησης που παραδόθηκε στους κατόχους των Ομολογιών (η "Επιστολή Αποποίησης και Συγκατάθεσης”).

  Η υιοθέτηση των Προτεινόμενων Τροποποιήσεων απαιτεί τη συγκατάθεση τουλάχιστον της πλειοψηφίας του συνολικού ποσού των υφιστάμενων Ομολογιών.

  Η διαδικασία λήψης συγκατάθεσης θα λήξει στις 17 Μαΐου 2018 το μεσημέρι (ώρα Λονδίνου). Με την επιφύλαξη των όρων που περιλαμβάνονται στη σύμβαση αναφορικά με τις Ομολογίες με Εξασφάλιση Πρώτης Τάξης με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου 2017 (η "Συμφωνία Κάλυψης για Ομολογίες με Εξασφάλιση Πρώτης Τάξης”), εάν οιοσδήποτε κάτοχος δεν ανταποκριθεί εντός 14 ημερών (εκτός εάν η Εκδότρια και ο Εκπρόσωπος των Ομολογιών (όπως ορίζεται στη Συμφωνία Κάλυψης για Ομολογίες με Εξασφάλιση Πρώτης Τάξης) έχουν συμφωνήσει σε μεγαλύτερη προθεσμία) από τη ημέρα λήψης του σχετικού αιτήματος για τροποποίηση, παραίτηση (waiver) ή συγκατάθεση όπως περιγράφονται στον Όρο 30 της Συμφωνίας Κάλυψης για Ομολογίες με Εξασφάλιση Πρώτης Τάξης:

  (i) οι Ομολογίες που κατέχει δεν θα συνυπολογίζονται στο ποσό των υφιστάμενων Ομολογιών που απαιτείται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσοστό για την έγκριση του αιτήματος, και

  (ii) η θέση του ως κατόχου Ομολογιών δεν θα λαμβάνεται υπόψη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν επήλθε συμφωνία συγκεκριμένης ομάδας κατόχων Ομολογιών για την έγκριση του αιτήματος.

  Η Επιστολή Αποποίησης και Συγκατάθεσης θα υπογραφεί κατά το χρόνο που θα διαπιστωθεί η επίτευξη του απαιτούμενου ποσοστού συγκατάθεσης.

  Η Συμφωνίας Κάλυψης για Ομολογίες με Εξασφάλιση Πρώτης Τάξης είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρίας. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://www.frigoglass.com/el/debtholder-information/

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων