Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 27-Απρ-2018 18:07

  Ελβαλχαλκόρ: "Πράσινο φως" από Κομισιόν για την απόκτηση του 50% της NEDZINK

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόκτηση από την Ελβάλχαλκόρ, μέσω αύξησης κεφαλαίου, του 50% του μετοχικού κεφαλαίου της αλλοδαπής μη εισηγμένης εταιρείας με την επωνυμία "NEDZINK B.V.", έλαβε η πρώτη. 

  Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

  Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (στο εξής "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.") ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, τα άρθρα 40 και 41 παρ. 3, 42 και 77 του ν. 4443/2016, και το άρθρο 2, παρ. 4 της υπ΄ αριθμ. 3/347/ /12.7.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι, σε συνέχεια της από 04.01.2018 Ανακοίνωσης της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ σχετικά με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και της αλλοδαπής μη εισηγμένης εταιρείας με την επωνυμία "Koramic Holding S.A." με στόχο την απόκτηση από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, μέσω αύξησης κεφαλαίου, του 50% του μετοχικού κεφαλαίου της αλλοδαπής μη εισηγμένης εταιρείας με την επωνυμία "NEDZINK B.V.", ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο των απαιτούμενων εγκρίσεων με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατ' εφαρμογή του άρθρου 6(1)(b) του Κανονισμού περί Συγχωνεύσεων και του άρθρου 57 της Συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ε.Ο.Χ.).

  Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να μην αντιτεθεί στην γνωστοποιηθείσα ενέργεια (προταθείσα συγκέντρωση) και να τη διακηρύξει συμβατή με την εσωτερική αγορά και τη Συμφωνία για τον Ε.Ο.Χ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων