Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Απρ-2018 12:38

  Στις 29/5 η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Cenergy Holdings

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στις 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Cenergy Holdings SA με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Cenergy Holdings SA. (η Εταιρεία) προσκαλεί τους μετόχους στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (η Συνέλευση), η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη, 29 Μαΐου 2018, στις 10.00 πμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στην έδρα της εταιρείας, 30 Avenue Marnix, 1000, Βρυξέλλες, Βέλγιο.

  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

  1 Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση των ορκωτών ελεγκτών αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

  2. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και της σχετικής έκθεσης διαχείρισης.

  3. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης).

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης.

  4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

  5. Απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η απαλλαγή των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης εκ της εκτελέσεως των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017.

  6. Ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Jacques Moulaert ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Δημητρίου Κυριακόπουλου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Xavier Bedoret ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Manuel Iraola ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Simon Macvicker ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Wiliam Gallagher ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Gallagher πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας του κ. Joseph Rutkowski ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ο κ. Rutkowski πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η ανανέωση της θητείας της κας. Margaret Zakos ως ανεξάρτητου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για ένα έτος, μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το 2019. Η κα. Zakos πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας που καθορίζονται στο άρθρο 526ter του Βελγικού Κώδικα Εταιριών.

  7. Έγκριση της έκθεσης αμοιβών (συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αμοιβών).

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η έγκριση της έκθεσης αμοιβών για το οικονομικό έτος 2017, όπως αυτή ορίζεται στον ετήσιο απολογισμό του 2017, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αμοιβών.

  8. Έγκριση των αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Προτεινόμενη απόφαση: προτείνεται η χορήγηση σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σταθερής μικτής αποζημίωσης 25.000 ευρώ. Επιπλέον, προτείνεται (i) η χορήγηση σε κάθε μέλος της επιτροπής ελέγχου σταθερής μικτής αποζημίωσης 25.000 ευρώ, και (ii) η χορήγηση σε κάθε μέλος της επιτροπής αμοιβών και διορισμών, σταθερής μικτής αποζημίωσης 25.000 ευρώ. Αυτές οι αποζημιώσεις δίνονται ως ανταμοιβή για την εκπλήρωση της εντολής τους για το χρονικό διάστημα μεταξύ 29 Μαΐου 2018 και της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του 2019.

  Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση στη δεξιά στήλη Σχετικά Αρχεία

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Πρόσκληση (323 KB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων