Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Απρ-2018 16:03

  Εξαγορά τεσσάρων σχετιζόμενων εταιρειών από την Δέλτα Τεχνική

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς εταιρικών μεριδίων από τρεις θυγατρικές και από μία συγγενή εταιρεία ανακοίνωσε η Δέλτα Τεχνική.

  Μετά από τις διαδικασίες εξαγοράς η Δέλτα Τεχνική ΑΕ κατέχει πλέον σχεδόν το σύνολο των εταιρικών μεριδίων των εταιρειών με την επωνυμία "ΡΕΝΑΤΟΣ ΑΠΕ ΕΕ", "ΦΩΤΡΟΝ ΑΠΕ ΕΕ", "ΔΙΠΟΛΙΣ ΑΠΕ ΕΕ" καθώς και "GUIGAN HOLDIND LIMITED & ΣΙΑ ΟΕ", όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

  Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς, καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την μητρική εταιρεία.

  Οι εταιρείες αυτές έχουν στην κατοχή τους 7 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκή τεχνολογία, συνολικής ισχύος 560 kW. Οι σταθμοί διαθέτουν άδειες λειτουργίας και συμβάσεις πώλησης της παραγωγής ενέργειας μέχρι τα έτη 2039 - 2040.

  Ο κος Αναστ. Δεληγιώργης, πρόεδρος του ομίλου Δέλτα Τεχνική σχολίασε σχετικά: "…η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δραστηριότητας των εταιρειών του Ομίλου καθώς οι 4 εταιρείες είναι κάτοχοι φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 0,56MW και με ετήσιο κύκλο εργασιών περί τις €300.000".

  Ο όμιλος εταιρειών Δέλτα Τεχνική Α.Ε. είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων ο οποίος δραστηριοποιείται στον ενεργειακό και εμπορικό τομέα. Διευρύνοντας τη θέση του στον τομέα των ΑΠΕ, ο Όμιλος επιβεβαιώνει συνεχώς την επιδίωξή του να παραμένει μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών "πράσινης" ενέργειας στην ελληνική αγορά.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων