Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Απρ-2018 15:07

  Mermeren: Με 310.262 ΕΛ.ΠΙΣ. που αντιπροσωπεύουν το 6,62% η Παυλίδης ΑΕ μετά την πρόταση εξαγοράς

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συνολικά 139.107 ΕΛ. ΠΙΣ. της Mermeren Kombinat θα πουληθούν από 30 κατόχους στην Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες, στο πλαίσιο της πρότασης εξαγοράς της τελευταίας για απόκτηση έως 468.700 ΕΛ.ΠΙΣ.

  Τα ΕΛ.ΠΙΣ. που θα δοθούν αντιπροσωπεύουν μετοχές της Mermeren Kombinat οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,97% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

  Υπενθυμίζεται ότι η Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες απηύθυνε Πρόταση Εξαγοράς για την απόκτηση έως 468.700 ΕΛ.ΠΙΣ. που αντιπροσωπεύουν μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, έναντι ανταλλάγματος 18,70 ευρώ ανά ΕΛ.ΠΙΣ.

  Το περιεχόμενο του συνοδευτικού πληροφοριακού υλικού δεν υπεβλήθη για υποβολή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δεν έλαβε οποιαδήποτε έγκριση από το  Διοικητικό της Συμβούλιο, ούτε από οποιαδήποτε άλλη αρμόδια αρχή.

  Η περίοδος αποδοχής της Πρόταση Εξαγοράς άρχισε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και έληξε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018.

  Από την ημερομηνία ανακοίνωσης της Πρόταση Εξαγοράς και μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής της, η Προτείνουσα Εταιρεία απέκτησε επίσης χρηματιστηριακώς 171.155 ΕΛ.ΠΙΣ. που αντιπροσωπεύουν μετοχές της Εταιρείας οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,65% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

  Η Προτείνουσα Εταιρεία επομένως θα κατέχει, μετά την εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των ΕΛ.ΠΙΣ. που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου αποδοχής της Πρόταση Εξαγοράς, συνυπολογιζομένων και των ΕΛ.ΠΙΣ. που αποκτήθηκαν χρηματιστηριακώς μέχρι το τέλος της περιόδου αποδοχής, συνολικά 310.262 ΕΛ.ΠΙΣ., που αντιπροσωπεύουν μετοχές της Εταιρείας οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 6,62% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων