Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Απρ-2018 14:06

  Κατασχέθηκαν δύο ακίνητα της Alco

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την κατάσχεση εργοστασιακού ακινήτου της στον Ασπρόπυργο από την Τράπεζα Πειραιώς έναντι οφειλής ύψους 13.518.071,90 ευρώ, ανακοίνωσε η Alco. Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η εταιρεία ανακοινώνει την κατάσχεση και δεύτερου ακινήτου της από την Alpha Bank έναντι απαιτήσεως 712.019,12 ευρώ

  Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

  Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ενημερώνει το επενδυτικό ότι την 2/4 /2018 κοινοποιήθηκε στην Εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης Πειραιώς επί του εργοστασιακού ακινήτου της Εταιρείας ευρισκομένου εις την θέση Κύριλλο Ασπροπύργου δια επιτασσόμενο ποσό 3.000.000 € έναντι οφειλής ύψους 13.518.071,90 €. 

  Κατά της ενέργειας αυτής εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί συνεργάτες της εταιρείας δια την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο και ήδη έχει ασκηθεί ανακοπή. 

  Πλέον του ανωτέρω, το Δ.Σ αφού ήρθε σε επαφή με την πλειοψηφία των Μετόχων της Εταιρείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι πέραν των νομικών ενεργειών υποστήριξης της Εταιρείας θα μετέλθουν όλων των δυνατών ενεργειών πέραν των δικαστικών δια την επίλυση του προβλήματος και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας.

  Επιπλέον, σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της η Alco σημειώνει:

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ενημερώνει το επενδυτικό ότι την 1/3/2018 κοινοποιήθηκε στην Εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ επί του επενδυτικού ακινήτου της Εταιρείας ευρισκομένου επί της οδού Πλατάνων δια επιτασσόμενο ποσό 300.000 € έναντι απαιτήσεως 712.019,12 €.

  Κατά της ενέργειας αυτής εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί συνεργάτες της εταιρείας δια την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο και ήδη έχει ασκηθεί ανακοπή.

  Πλέον του ανωτέρω, το Δ.Σ αφού ήρθε σε επαφή με την πλειοψηφία των Μετόχων της Εταιρείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι πέραν των νομικών ενεργειών υποστήριξης της Εταιρείας θα μετέλθουν όλων των δυνατών ενεργειών πέραν των δικαστικών δια την επίλυση του προβλήματος και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας . 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων