Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 02-Απρ-2018 12:13

  Ανδρομέδα: Μέρισμα 0,75 ευρώ ανά μετοχή για το 2017 αποφάσισε η ΓΣ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την καταβολή μερίσματος 0,75 ευρώ ανά μετοχή για την χρήση του 2017, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ανδρομέδα στις 2/4/2018.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δεν υφίσταται παρακράτηση φόρου 15%, βάσει του άρθρου 46 του Ν. 4172/2013.

  Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος ορίστηκε η 5η Απριλίου 2018. Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2017 είναι οι εγγεγραμμένοι μέτοχοι της Εταιρίας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την 10η Απριλίου 2018 (record date).

  Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, από την πληρώτρια Τράπεζα "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ", με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ., για τους επενδυτές που έχουν εξουσιοδοτήσει του Χειριστές τους για την είσπραξη.

  2. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους επενδυτές που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους. Αφορά μόνο επενδυτές που έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην πληρώτρια Τράπεζα "Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.".

  3. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" για τους επενδυτές που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η καταβολή των διανεμόμενων ποσών στις περιπτώσεις (1) και (2) παραπάνω.

  Για την είσπραξη των μετρητών από το Δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της εκτύπωσης στοιχείων του αριθμού Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδ. Αριθμ. Μερίδας Επενδυτή στο ΣΑΤ). Η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή. Η καταβολή του μερίσματος από την Τράπεζα λήγει στις 31.12.2018 Από 1.1.2019 η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της εταιρίας, (Τατοΐου 21,145 61 Κηφισιά).

  Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-6289200 κα Κωνσταντίνα Γκανέτσου).

   

   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων